Medewerker Business Support - Hilversum

Introductie

Ons bureau in Hilversum groeit snel. Die groei vraagt om verdere professionalisering, mede door het aantrekken van een doortastende Medewerker Business Support. In deze brede rol zul je met name de directie van support voorzien. 

Functie

Er liggen allerlei belangrijke taken, waarmee de directie ondersteund en ontlast kan worden. Kortom: er wordt met smart op je gewacht. Met jouw functie word je een belangrijke ‘spin in het web’ van onze organisatie en ben je ook een aanspreekpunt voor de eigen collega’s en de externe partijen waarmee we werken (gerenommeerde klanten en ZZP’ers).

Welke taken kun je allemaal oppakken?

  • Office management: het onderhouden van contacten met allerlei partijen, het doen van bestellingen en kleine boodschappen.
  • Diverse PR & Marketing taken: zoals de organisatie van (interne) events, catering, beheer nieuwsbrieven en website.
  • Contractadministratie: opstellen contracten, administreren van de facturatie gegevens, beheer van de urenregistratie.
  • HR -werkzaamheden: pensioenaanmeldingen, on-boarding nieuwe medewerkers, ziekteverzuim, maken van arbeidscontracten;
  • Allerlei werkzaamheden waarvan JIJ denkt dat het goed zou zijn om die te professionaliseren.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde MBO+/HBO-opleiding;
  • Je bent servicegericht, initiatiefrijk, kritisch en secuur;
  • Je bent administratief uitstekend onderlegd;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Waar kom je terecht?

ARC People bestaat 9 jaar en groeide al die jaren en nog steeds. Wij leveren expertise en capaciteit binnen de vakgebieden audit, risk en compliance. ARC People heeft een indrukwekkend klantenbestand van bekende, aansprekende organisaties, in verschillende sectoren. Meer en meer nieuwe klanten blijven ons vinden, waardoor wij dringend op zoek blijven naar nieuwe collegae.

Ons prachtige kantoor is in het centrum van Hilversum. Onze werksfeer is prettig, ambitieus en humorvol. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën. Het takenpakket is wisselend, met mogelijkheden om eigen accenten te leggen en je sterke punten ten volle in te zetten. Het nieuwe werken is ingeburgerd binnen ons bedrijf, zonder elkaar uit het oog te verliezen

Audit, Risk en Compliance

Wij zijn eraan gewend om veel te moeten uitleggen wat het inhoudt om auditor, riskmanager of compliance officer te zijn. Voor dit moment is het goed om te weten dat we het hebben over hoogwaardige professionals die relevante werkzaamheden verrichten op bestuurlijk niveau in grote organisaties. Meer details volgen later wel, als we elkaar spreken. En wanneer je bij ons start, hoort daar vanzelfsprekend een inhoudelijke introductie-opleiding bij.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 24 – 32 uur verdeeld over 4 dagen per week (in overleg te bepalen). De standplaats is Hilversum. Het salaris is marktconform. Er wordt een jaarcontract aangeboden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en naar paulina@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Paulina Mager op tel: 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onzeFindersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bijonzevacatures. Je kan ons ook volgen opLinkedIn Ofschrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.