Het recruitmentteam van ARC People heeft dagelijks veel contact met klanten en kandidaten en velen van jullie hebben wel eens met één van hen contact gehad. Maar wie zijn ze en wat doen ze nu eigenlijk? Middels een onderling interview willen we graag in elke nieuwsbrief iemand van ons team centraal stellen.

We stellen voor:

Nicole Olde Weghuis – Sr. Consultant.

Werkzaam bij ARC People sinds januari 2018. Gepokt en gemazeld in de arbeidsbemiddeling.Woonachtig in Utrecht, houdt van reizen, lekker eten en drinken en met vrienden leuke en gezellig zaken ondernemen.

Wat drijft je in je werk?

Antwoord: De juiste persoon op de juiste plek! Ik ben zelf open en informeel en altijd op zoek naar de mens achter profiel. Ik krijg er echt energie van, – als ik een klant of kandidaat heb gesproken – meteen een match voor ogen zie met een positief resultaat.

Waarom werk je graag bij ARC People?

Het spreekt mij heel erg aan te werken met professionals uit de specifieke doelgroepen Audit, Risk en Compliance, van Starter tot Manager.  Van grote toegevoegde waarde is daarnaast dat we een heel divers klantenbestand bedienen. Dit resulteert voor mij zelf ook dat ik hele diverse gesprekken voer, zowel met klanten als kandidaten. Iemand die bij een grote multinational wil werken heeft een hele andere drijfveer dan iemand die graag deel uit wil maken van een klein bedrijf.

Zo is een hoofd IAD bij een klein bedrijf vaak ook een totaal andere persoon als een directeur bij een grote IAD. Juist deze afwisseling maakt mijn werk bij ARC People zo leuk en interessant maakt.

Omschrijf in het kort je werkdag

De dag start met koffie en kort werkoverleg over de lopende procedures en kandidaten die we recentelijk gezien of gesproken hebben. Veel kennisuitwisseling en vaststelling van prioriteiten per dag en voor de betreffende week. Vervolgens check ik mijn mail waar altijd acties uit voortkomen, zoals het bellen van klanten en kandidaten. Er staat bijna altijd wel een intakegesprek met een kandidaat gepland of een gesprek bij een klant of prospect.

Een interview met een kandidaat duurt gemiddeld 1,5 uur. Hierbij krijg ik inzicht in iemands persoonlijkheid en loopbaan tot nu toe. Ik bespreek mogelijke interessante functies en bepaal samen met de kandidaat waar hij of zij voorgesteld wil worden. Aan de hand van een duidelijke profielschets bespreek ik de kandidaat met de klant om vervolgens tot concrete afspraken te komen.

We lunchen altijd gezamenlijk en ook het searchen en benaderen van kandidaten behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Wat is jouw toegevoegde binnen het team?

Ik denk mijn humor, collegialiteit, directheid (wordt soms ook niet gewaardeerd), kennisdeling en de grote betrokkenheid die ik heb bij klant en kandidaat.

Wat doe je o.a. als je niet werkt?

Ik ben voorzitter van de tennisvereniging LTV Meijenhagen. Ik ben begonnen met tennissen in 1999 en na een jaar werd mij gevraagd of  ik iets wilde doen voor de vereniging. Toen heb ik natuurlijk Ja gezegd, want ik vind dat als je lid bent van een vereniging die op vrijwilligers draait, je er zelf ook iets voor moet doen. Ik ben een aantal jaren lid te zijn geweest van de open toernooicommissie – organiseert een toernooi binnen de vereniging mede toegankelijk voor leden van andere tennisverenigen. Ik ben nu 4 jaar Voorzitter, interessant en soms lastig maar zeker de moeite waard.

Ik kom altijd graag met je in contact en ik ben bereikbaar op 06 81804247.