Operational Risk Analist Junior/Medior - Apeldoorn

Introductie

Bij Monuta is geen dag hetzelfde. Je werkt immers binnen de dynamiek van een uitvaartonderneming en een uitvaartverzekeraar. En werken bij Monuta is betekenisvol werk binnen een ondernemende organisatie.

Functie

Wat ga je doen?

De uitdagingen en veranderingen binnen de uitvaart- en verzekeringsbranche zijn groot. In deze functie ga je je bezighouden met de verdere ontwikkeling en vastlegging van procesflows en risicoregisters van in kaart gebrachte risico’s en uitgevoerde Internal Controls. Zo kan jij bijdragen aan een integere en beheerste bedrijfsvoering. Deze functie als Risk Analist is ter ondersteuning 3 senior Operational Risk Analisten. Deze functie biedt mogelijkheden om door te groeien naar Operational Risk Analist Senior.

Verantwoordelijkheden:

  • Onderzoeken, analyseren en rapporteren van processen en risico’s op basis waarvan prioriteiten gesteld kunnen worden;
  • Begeleiden, regisseren en registreren van Internal Controls;
  • Functioneel beheerder van GRC-tool MAVIM (de tool voor vastlegging van processen, risico’s en controls).

Wat breng je mee?

  • Afgeronde HBO-opleiding;
  • Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van het GRC-tool MAVIM is een pré;
  • Kennis van rapporteren uit MAVIM richting de business is een pré;
  • Je bent nauwkeurig, organisatiesensitief en gericht op samenwerking.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Bij Monuta kan je rekenen op doorlopende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en goede pensioenvoorzieningen. De cultuur kan omschreven worden als professioneel en veranderingsgericht waar op basis van wederzijds respect wordt samengewerkt. De salarisindicatie ligt tussen € 60.000 tot € 75.000 afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van 40 uur per week. De standplaats is Apeldoorn en er wordt hybride gewerkt.

Monuta

Bijdragen aan een bijzonder afscheid voor iedereen, als uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar! Dat is Monuta. Gewoon een hele mooie en solide organisatie en werkgever met 700 medewerkers en 80 uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. De bedrijfscultuur is informeel, betrokken en professioneel. De kernwaarden van Monuta zijn Daadkracht, Oprecht en Empatisch.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar marlous@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Marlous Hoogendoorn, Recruitment Consultant op nummer 06-39081688.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onzeFindersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bijonzevacatures. Je kan ons ook volgen opLinkedInOfschrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.