Interim opdrachten en vacatures

Een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid.
ARC People werkt dedicated op het gebied van audit, risk en compliance. Een groeiende markt, dus wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en toegewijde professionals. Voor onze opdrachtgevers of voor onszelf, want er is veel te doen. Hieronder staat een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid. Staat jouw uitdaging er nog niet bij? Laat dan jouw cv bij ons achter en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Meer weten over onze traineeship vacatures, interesse in een loopbaangesprek of overweeg je te gaan ondernemen? Wij gaan graag met je in gesprek!

Breng jij ons in contact met de winnende kandidaat?

Findersfee

Blijf op de hoogte van en word vindbaar voor opdrachten en vacatures.

Schrijf je in als professional

Risk Officer - G-Star RAW - Amsterdam

Vast / Vacature

Are you looking for a challenging job in a trendy work environment? If so, grab this opportunity to join G-Star as a Risk Officer! We are looking for an ambitious, but down to earth Risk Officer, with an agile mindset.

Interim IT Risk Manager - Amsterdam

Interim / Freelance

Interim IT Risk Manager, start december 2022 tot juni 2023, met kans op verlenging. Opdracht voor minimaal 32 uur per week. Aantoonbare ervaring in IT Risk management in de 1e of 2e lijn.

Recruitment Consultant - Hilversum

Vast / Vacature

Heb jij als recruitment consultant ook graag alles onder controle? Dan zoeken wij jou! Met jouw kennis van de arbeidsmarkt help je ons bedrijf verder uit te bouwen en geef je jouw rol als recruitment consultant op een unieke manier vorm in onze snelgroeiende organisatie.

Interim Senior Riskmanager - Amsterdam

Interim / Freelance

Interim senior Riskmanager, start februari/maart 2023 tot eind 2023, met kans op verlenging. Opdracht voor 16-24 uur per week. Ervaring binnen de financiële sector is noodzakelijk, ervaring in vastgoed is een pre.

Internal Audit Trainee - ARC People - Hilversum

Vast / Vacature

Ben je net afgestudeerd en nu nog lekker aan het uitrusten en aan het opladen maar tóch ook alvast aan het nadenken over een mogelijke nieuwe eerste stap in je carrière? Dan is dit een supermooie kans! Sluit je aan ons Talent Program en laat je opleiden tot een volwaardig Internal Auditor met uitzicht op vaste baan. Het Talent Program gaat binnenkort weer van start.

Achmea Talentship voor Audit, Risk & Compliance - Powered by ARC People - Zeist, Tilburg of Apeldoorn

Vast / Vacature

Ben jij analytisch ingesteld en draag je graag bij aan verbetering van de processen van Achmea? Dan is dit een supermooie kans. Sluit je aan bij het Achmea Talentship, waarbij je tijdens anderhalf jaar 3 verschillende functies mag bekleden....en uiteindelijk jouw favoriete functie kiest. Het Talentship gaat in maart 2023 van start, maar ook als je eerder of later wilt starten, komen we graag met je in contact!

Internal Auditor - Leiden

Vast / Vacature

Direct verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van audits op processen bij faculteiten en ondersteunende eenheden en daarbij de effectiviteit en efficiëntie beoordelen? Dan zit je bij de Universiteit Leiden goed!

Director Internal Audit - Amsterdam and/or Budapest

Vast / Vacature

Want to be responsible for Internal Audit within the Group, at this international manufacturing company with products of the future? Roll up your sleeves and let's build, shape and develop this audit function. Renumeration: approx. 160K Euros, plus bonus. 

1
ARC People heeft een stevige groeiambitie. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in zowel nieuwe audit, risk of compliance professionals als in toprecruiters. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander van Oosten: 06-18804323 of sander@arcpeople.nl.
Bekijk onze diensten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Almira Bryson
Talent Sourcer
06-42095266
Marlous Hoogendoorn
Recruitment Consultant
06-39081688
Marlou Akchich-Dingen
Manager Marketing & Communicatie
06-42095265