Interim opdrachten en vacatures

Een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid.
ARC People werkt dedicated op het gebied van audit, risk en compliance. Een groeiende markt, dus wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en toegewijde professionals. Voor onze opdrachtgevers of voor onszelf, want er is veel te doen. Hieronder staat een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid. Staat jouw uitdaging er nog niet bij? Laat dan jouw cv bij ons achter en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Meer weten over onze traineeship vacatures, interesse in een loopbaangesprek of overweeg je te gaan ondernemen? Wij gaan graag met je in gesprek!

Breng jij ons in contact met de winnende kandidaat?

Findersfee

Blijf op de hoogte van en word vindbaar voor opdrachten en vacatures.

Schrijf je in als professional

Director Internal Audit - Amsterdam and/or Budapest

Vast / Vacature

Want to be responsible for Internal Audit within the Group, at this international manufacturing company with products of the future? Roll up your sleeves and let's build, shape and develop this audit function. Renumeration: approx. 160K Euros, plus bonus. 

Interim Risk Manager - Utrecht

Interim / Freelance

We zoeken een handson Risk professional die ruime ervaring heeft met het opzetten, reviewen en rationaliseren van control frameworks. Uiteraard krijg je door jouw enthousiasme de 1e lijn mee. De opdracht start op korte termijn, tm juli, voor 36 uur per week.

Interim Compliance Monitoring specialist - Amsterdam

Interim / Freelance

We zoeken een interim professional die ruime ervaring heeft met het monitoren van (compliance) controls voor de goede beheersing van Asset Management binnen een financiële instelling. Het is een opdracht van 3-6 maanden, voor 36-40 uur per week. Start: op korte termijn.

Risk Officer - G-Star RAW - Amsterdam

Vast / Vacature

Are you looking for a challenging job in a trendy work environment? If so, grab this opportunity to join G-Star as a Risk Officer! We are looking for an ambitious, but down to earth Risk Officer, with an agile mindset.

Trainee Risk Management - Amstelveen

Vast / Vacature

Ben je net afgestudeerd en nu nog lekker aan het uitrusten en aan het opladen maar tóch ook alvast aan het nadenken over een mogelijke nieuwe eerste stap in je carrière? Dan is dit een supermooie kans! Sluit je aan ons Trainee Program en laat je opleiden tot een volwaardig Risk Officer met uitzicht op een vaste baan.

IT Auditor - Amstelveen

Vast / Vacature

Doorgrond jij als IT Auditor de organisatie en werp jij je kritische blik op alles wat voorbij komt? Wil jij als IT Auditor werken aan uitdagende audits in de publieke sector? Dan heeft de SVB een mooie functie voor jou!

Senior IT Auditor - Amsterdam

Vast / Vacature

Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Dát is de missie van UWV! Een uitdagende rol voor een ervaren senior IT-auditor of IT-auditor met ontwikkelpotentieel die zich in deze missie herkent.

Senior Adviseur Risicomanagement - Amsterdam

Vast / Vacature

Breng jij jouw senioriteit in om risicomanagement binnen UWV verder op de kaart te zetten? Ga aan de slag bij dit centraal gepositioneerde, recent gevormde team. Een uitdagende rol voor een Senior Adviseur Risicomanagement die zich hierin herkent en graag maatschappelijk betrokken bezig is.

Recruitment Consultant - Hilversum

Vast / Vacature

Heb jij als recruitment consultant ook graag alles onder controle? Dan zoeken wij jou! Met jouw kennis van de arbeidsmarkt help je ons bedrijf verder uit te bouwen en geef je jouw rol als recruitment consultant op een unieke manier vorm in onze snelgroeiende organisatie.

1 2
ARC People heeft een stevige groeiambitie. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in zowel nieuwe audit, risk of compliance professionals als in toprecruiters. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander van Oosten: 06-18804323 of sander@arcpeople.nl.
Bekijk onze diensten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Sander van Oosten
Partner
06-18804323
Oscar Beumer
Senior Manager Risk & Compliance
06-43445016
Otto Woltmeijer
Associate
06-22950299