Interim opdrachten en vacatures

Een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid.
ARC People werkt dedicated op het gebied van audit, risk en compliance. Een groeiende markt, dus wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en toegewijde professionals. Voor onze opdrachtgevers of voor onszelf, want er is veel te doen. Hieronder staat een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid. Staat jouw uitdaging er nog niet bij? Laat dan jouw cv bij ons achter en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Meer weten over onze traineeship vacatures, interesse in een loopbaangesprek of overweeg je te gaan ondernemen? Wij gaan graag met je in gesprek!

Breng jij ons in contact met de winnende kandidaat?

Findersfee

Blijf op de hoogte van en word vindbaar voor opdrachten en vacatures.

Schrijf je in als professional

Interim IT Auditor - Zuid-Holland

Interim / Freelance

Voor een gemeente in Zuid Holland zoeken wij een Interim IT Auditor met ervaring binnen de overheid.

Manager Audit & Risk - Utrecht

Vast / Vacature

Zou jij graag willen werken in de kern van de energietransitie? Dan kun je met jouw expertise de Audit & Risk functie verder neerzetten bij Energie Beheer Nederland (EBN). Jouw scope zal gevarieerd, breed en interessant zijn. Inclusief betrokkenheid bij een toonaangevend CSRD-project!

Interim Internal Auditor - Den Haag

Interim / Freelance

Interimopdracht voor een Internal Auditor bij een grote verzekeraar!

(VERVULD)Interim Compliance Officer - 's-Hertogenbosch

Interim / Freelance

Met jouw expertise in compliance ga je aan de slag als interim compliance officer bij een verzekeringsmaatschappij. Deze opdracht van 24 - 40 uur per week zal halverwege februari 2024 starten en tot eind april 2024 duren.

Manager Audit & Risk - Gouda

Vast / Vacature

STL heeft er recent voor gekozen om een Audit & Risk functie te starten. Niet omdat het móet, maar omdat men het relevant vindt! Stap jij hierop in? De eerste uitgangspunten van de functie zijn al zeer interessant….en jij mag er verder vorm aan geven.

Senior Manager IT Audit en Risk - Hilversum

Vast / Vacature

Ben jij die IT Audit en/of IT Risk goeroe die snakt naar uitdagende opdrachten waar je écht het verschil kunt maken en op zoek is naar een betere balans tussen werk en privé? En dan hebben we het niet alleen over meer verantwoordelijkheid, maar ook over het flexibel indelen van je eigen werk.

ARC People is inmiddels ruim 10 jaar succesvol binnen audit, risk en compliance. We kunnen concurreren met big four en big twenty, vanwege onze deskundigheid, persoonlijke aanpak en faire tarieven. Dankzij jarenlange ervaring en een sterke focus beschikken wij over een kennisvoorsprong binnen deze drie specialistische vakgebieden. Draag jij met jouw IT Audit en/of Risk expertise bij aan de verdere groei van ARC People en haar klanten?

IT Risk Consultant - 's-Hertogenbosch

Vast / Vacature

Heb jij een helicopterview, ontwikkel je graag beleid en ben je expert op het gebied van IT risicomanagement?

Als IT risk consultant adviseer je het MT van Zicht en IT-management over IT-risico’s en hoe deze te beheersen. 

IT Auditor - Rijswijk -

Vast / Vacature

Ben jij een IT Auditor die direct impact wil hebben op de effectiviteit en efficiency van de processen?

De directie en het management kunt adviseren hoe zij deze risico’s kunnen beheersen in een complex IT landschap wat volop in ontwikkeling en beweging is? Dan is de rol als IT Auditor die bijdraagt aan het realiseren van de CBR doelstellingen door zekerheid te geven of risico’s in kaart te brengen, iets voor jou!

Executive Search Consultant - Hilversum

Vast / Vacature

Pak jij als Executive Search Consultant ook graag de regie op jouw vacatures vanaf de aanvraag vanuit de klant tot de plaatsing? Dan zoeken wij jou!

Met jouw kennis van de arbeidsmarkt help je ons bedrijf verder uit te breiden en geef je jouw rol als Executive Search Consultant op een unieke manier vorm in onze snelgroeiende organisatie.

1 2
ARC People heeft een stevige groeiambitie. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in zowel nieuwe audit, risk of compliance professionals als in toprecruiters. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander van Oosten: 06-18804323 of sander@arcpeople.nl.
Bekijk onze diensten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Tieuwen Olivier FRM
Senior Manager Audit & Risk
06-41773152
Manager IT Audit & Risk
Meer weten? Mail of klik op ‘In’
voor meer informatie.
Mark Koevoets
Senior Executive Search Consultant
06-81042498