Interim opdrachten en vacatures

Een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid.
ARC People werkt dedicated op het gebied van audit, risk en compliance. Een groeiende markt, dus wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en toegewijde professionals. Voor onze opdrachtgevers of voor onszelf, want er is veel te doen. Hieronder staat een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid. Staat jouw uitdaging er nog niet bij? Laat dan jouw cv bij ons achter en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Meer weten over onze traineeship vacatures, interesse in een loopbaangesprek of overweeg je te gaan ondernemen? Wij gaan graag met je in gesprek!

Breng jij ons in contact met de winnende kandidaat?

Findersfee

Blijf op de hoogte van en word vindbaar voor opdrachten en vacatures.

Schrijf je in als professional

Risicomanager - Nijmegen

Vast / Vacature

Risicomanager Bovemij, Nijmegen: dé financieel dienstverlener in de mobiliteitsbranche!

Het is de missie van Bovemij om mobiliteitsbedrijven te helpen succesvol te ondernemen. Dat doet Bovemij in de vorm van verzekeringen, financieringen, garanties en data. Maar ook door bedrijven – offline en online – te ondersteunen om onderscheidend in te spelen op marktontwikkelingen en klantbehoeften.

Interim Hoofd Audit - Provincie Gelderland

Interim / Freelance

Interim Hoofd Audit, voor 36 uur per week, gedurende 6 maanden. Eindverantwoordelijke rol, bij een kleine auditfunctie van een verzekeraar. Grote variatie aan relevante audits. Ben jij de meewerkend voorman-/-vrouw die deze professionele auditfunctie tijdelijk gaat leiden?

Interim IT Auditor - Randstad

Interim / Freelance

Interim IT Auditor, voor minimaal 32 uur per week, gedurende 6 tot 12 maanden. Breng jij deze organisatie met jouw inzichten verder, bij alle uitdagingen op IT-vlak? Denk o.a. aan: grote IT-change- en transitieprogramma's.

Sr. Internal Auditor Erasmus MC - Rotterdam

Vast / Vacature

Baanbrekend werken, steile leercurve, grenzen verleggen en vooroplopen: dat is waar Erasmus MC voor staat. Kom jij daaraan bijdragen?

Operational Auditor - Zoetermeer

Vast / Vacature

Ben jij een gedreven en all round operational auditor en wil jij de audits van Klaverblad naar een hoger niveau brengen? Stap jij in bij een organisatie die in beweging is en grijp jij de mogelijkheid aan om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van interne audit in de breedste zin van het woord? Dan is deze vacature iets voor jou!

Senior Recruitment Consultant met doorgroei naar Managersfunctie - Hilversum

Vast / Vacature

Heb jij als recruitment consultant ook graag alles onder controle? Dan zoeken wij jou! Met jouw kennis van de arbeidsmarkt help je ons bedrijf verder uit te bouwen en geef je jouw rol als senior recruitment consultant op een unieke manier vorm in onze snelgroeiende organisatie.

Internal Auditor Alliander - Arnhem

Vast / Vacature

Internal Auditor bij Alliander in Arnhem – de energie van vandaag en morgen!

Energietransitie is waar Alliander nu midden in staat. De veranderingen die de transitie meebrengt, bieden veel uitdagingen. Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving, veel verantwoordelijkheid en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan is dit de rol die bij jou past!

Manager Interne auditdienst CBR - Rijswijk

Vast / Vacature

In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor de internal audit functie bij het CBR. Een auditfunctie die ertoe doet! Samen met je team van 4 auditcollega's houd je de organisatie scherp op de belangrijkste uitdagingen. Ambitie, relevantie, maatwerk, breedte, IIA-gecertificeerd: allemaal kenmerken die van toepassing zijn op deze functie.

Trainee Business Assurance - Utrecht

Vast / Vacature

Ben jij die persoon met een onafhankelijke blik die een bijdrage wilt leveren aan een effectieve bedrijfsvoering en die het leuk vindt om processen continu te verbeteren? Wil je na je opleiding al direct aan de slag bij een bedrijf waarbij je intern verder wordt opgeleid en begeleid en ben je snel beschikbaar? Dan is dit echt een hele mooie kans!

1 2
ARC People heeft een stevige groeiambitie. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in zowel nieuwe audit, risk of compliance professionals als in toprecruiters. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander van Oosten: 06-18804323 of sander@arcpeople.nl.
Bekijk onze diensten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Marlous Hoogendoorn
Recruitment Consultant
06-39081688
Robin van Essen
Manager Compliance
06-14657317
Otto Woltmeijer
Associate
06-22950299