Interim opdrachten en vacatures

Een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid.
ARC People werkt dedicated op het gebied van audit, risk en compliance. Een groeiende markt, dus wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en toegewijde professionals. Voor onze opdrachtgevers of voor onszelf, want er is veel te doen. Hieronder staat een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid. Staat jouw uitdaging er nog niet bij? Laat dan jouw cv bij ons achter en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Meer weten over onze traineeship vacatures, interesse in een loopbaangesprek of overweeg je te gaan ondernemen? Wij gaan graag met je in gesprek!

Breng jij ons in contact met de winnende kandidaat?

Findersfee

Blijf op de hoogte van en word vindbaar voor opdrachten en vacatures.

Schrijf je in als professional

Interim Senior IT Auditor - Verschillende regio's in Nederland

Interim / Freelance

Wij zijn voor onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cyberbeveiliging, op zoek naar een interim Senior IT Auditor waarbij je tot en met het einde van dit jaar, met mogelijke verlenging tot april 2024, meerdere grote audit opdrachten gaat uitvoeren.

Interim Senior Security & Information Risk Consultant - Verschillende regio's in Nederland

Interim / Freelance

Wij zijn voor onze opdrachtgever, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cyberbeveiliging, op zoek naar een interim Senior Security & Information Risk Consultant waarbij je tot het einde van dit jaar, met mogelijke verlenging tot april 2024, invulling gaat geven aan deze rol bij verschillende opdrachten.

Interim Privacy Officer -

Interim / Freelance

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren interim Privacy Officer. Je hebt ervaring met operationele werkzaamheden en het creëren van awareness. Het is een interim-opdracht die begin oktober start, voor 4 maanden met kans op verlenging, 2 dagen per week.

Interim Compliance Officer - Amersfoort

Interim / Freelance

We zoeken een ervaren interim Compliance Officer. Een zelfstarter die in staat is om een professionele Compliance functie op te zetten en in te richten. De opdracht start begin september, initieel 3 maanden en 2 dagen per week.

Interim Hoofd Internal Audit (CAE) - Noord-Brabant

Interim / Freelance

We zoeken een interim Hoofd Internal Audit (CAE), die gewend is om op C-level te acteren én die zelf als meewerkend voorman/-vrouw de handen uit de mouwen steekt bij de uitvoering van audits. De opdracht start eind augustus / begin september, voor enkele maanden en tenminste 32 uur per week.

Senior Risk en Compliance Officer - Amsterdam

Vast / Vacature

Wij zoeken voor BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling een enthousiaste en ervaren senior risk & compliance officer die de afdeling Compliance & Privacy binnen BPD wil komen versterken.

Financial Risk Manager - Amsterdam

Vast / Vacature

Wij zoeken voor BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling een enthousiaste en ervaren financial riskmanager die deze nieuwe functie binnen BPD wil vorm geven.

Senior Internal Auditor - Zoetermeer

Vast / Vacature

Werken als Senior Auditor in een dynamische branche met een enorme maatschappelijke impact? Ga dan aan de slag bij Pensioenfonds Horeca en Catering. Als ambitieus pensioenfonds streven zij naar een optimale digitale dienstverlening. Jouw werkzaamheden als Senior Auditor zijn hiervoor van cruciaal belang!

Manager IT Audit & Risk - bij ARC People - Hilversum

Vast / Vacature

Ben je als IT Audit en/of Risk expert op zoek naar een betere work/life-balance en naar opdrachten waarbij je échte impact kunt leveren?

1 2
ARC People heeft een stevige groeiambitie. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in zowel nieuwe audit, risk of compliance professionals als in toprecruiters. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander van Oosten: 06-18804323 of sander@arcpeople.nl.
Bekijk onze diensten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Onze experts actief via de ARC Interimdesk
ARC People Interimdesk
085-2733025
Elsbeth van Maanen
Executive Search Support
06-41532393
Manager IT Audit & Risk
Meer weten? Mail of klik op ‘In’
voor meer informatie.