Interim opdrachten en vacatures

Een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid.
ARC People werkt dedicated op het gebied van audit, risk en compliance. Een groeiende markt, dus wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en toegewijde professionals. Voor onze opdrachtgevers of voor onszelf, want er is veel te doen. Hieronder staat een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid. Staat jouw uitdaging er nog niet bij? Laat dan jouw cv bij ons achter en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Meer weten over onze traineeship vacatures, interesse in een loopbaangesprek of overweeg je te gaan ondernemen? Wij gaan graag met je in gesprek!

Breng jij ons in contact met de winnende kandidaat?

Findersfee

Blijf op de hoogte van en word vindbaar voor opdrachten en vacatures.

Schrijf je in als professional

Interim IT Risk Manager - Hybride

Interim / Freelance

We zoeken een interim IT Risk Manager, die kennis inbrengt van de DORA-vereisten. Het is een interim opdracht die in juni al kan starten, voor 32-40 uur per week. Om te beginnen voor twee maanden, met potentie tot meer. We vinden het hebben van een goede werk-privébalans erg belangrijk, daarom bieden we de mogelijkheid om tot twee weken vakantie te nemen gedurende de looptijd van de opdracht.

Interim Internal (Financial) Auditor - Randstad (Hybride)

Interim / Freelance

Voor één van onze opdrachtgevers in de randstad zijn wij op zoek naar een Interim Internal (Financial) Auditor.

Met jouw expertise in internal audits ga je aan de slag bij een Nederlandse supermarktketen. Deze opdracht van in totaal 320 uur zal begin juli 2024 starten en tot (uiterlijk) eind september 2024 duren. Dit kan flexibel gepland worden binnen het derde kwartaal.

Internal Auditor - Gouda (Hybride)

Vast / Vacature

Wil jij jezelf zijn en een brede rol hebben als internal auditor? Dan zit je bij De Goudse verzekeringen goed. Een afdeling met toegevoegde waarde en een divers team in een onafhankelijk familiebedrijf dat werkt vanuit een ondernemershart.
(24-40 uur per week)

Senior Manager IT Audit en Risk - Hilversum

Vast / Vacature

Ben jij die IT Audit en/of IT Risk goeroe die snakt naar uitdagende opdrachten waar je écht het verschil kunt maken en op zoek is naar een betere balans tussen werk en privé? En dan hebben we het niet alleen over meer verantwoordelijkheid, maar ook over het flexibel indelen van je eigen werk.

ARC People is inmiddels ruim 10 jaar succesvol binnen audit, risk en compliance. We kunnen concurreren met big four en big twenty, vanwege onze deskundigheid, persoonlijke aanpak en faire tarieven. Dankzij jarenlange ervaring en een sterke focus beschikken wij over een kennisvoorsprong binnen deze drie specialistische vakgebieden. Draag jij met jouw IT Audit en/of Risk expertise bij aan de verdere groei van ARC People en haar klanten?

(VERVULD) Interim (IT) Auditor - Noord-Holland

Interim / Freelance

Voor een Nederlandse payment service provider in Noord-Holland zoeken wij een Internal (IT) Auditor met kennis en ervaring op het gebied van Data Governance en Data Kwaliteit. 

(VERVULD) Interim Internal Auditor - Amsterdam

Interim / Freelance

Voor onze klant binnen een grote onderwijsinstelling in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Interim Internal Auditor.

Internal Risk & Control Officer - Hilversum (Hybride)

Vast / Vacature

Zorg jij voor vertrouwen, verbinding en verbetering als Internal Risk & Control Officer bij Transdev? Een maatschappelijk betrokken mobiliteitsbedrijf, waar duurzaamheid en innovatie hoog op de agenda staan. (32-40 uur per week, max. €112K)

IT Auditor - Heerlen

Vast / Vacature

Zet de eerste stap naar een boeiende carrière als IT Auditor bij Obvion!

Bij Obvion draait elke dag om het overtreffen van verwachtingen en het streven naar een perfecte 9 of 10. Het is een hecht team van ongeveer 600 gedreven collega's die vanuit het hart hypotheken verstrekken. En nu heeft Obvion jou nodig om dit team te versterken als IT Auditor.

Stel je voor: werken in een omgeving waar enthousiasme de norm is, waar collega's toegewijd, oprecht en warmhartig zijn, en waar jouw persoonlijkheid en verhaal de sleutel zijn tot het creëren van een unieke werkomgeving. Of je nu liever op ons prachtige, monumentale kantoor werkt of vanuit huis, de keuze is aan jou. Ga je de uitdaging aan?

Manager Audit & Risk - Gouda

Vast / Vacature

STL heeft er recent voor gekozen om een Audit & Risk functie te starten. Niet omdat het móet, maar omdat men het relevant vindt! Stap jij hierop in? De eerste uitgangspunten van de functie zijn al zeer interessant….en jij mag er verder vorm aan geven.

1 2
ARC People heeft een stevige groeiambitie. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in zowel nieuwe audit, risk of compliance professionals als in toprecruiters. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander van Oosten: 06-18804323 of sander@arcpeople.nl.
Bekijk onze diensten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Onze experts actief via de ARC Interimdesk
ARC People Interimdesk
085-2733025
Hans Sieraad RA
Associate
06-51389261
Suzanne de Wit
Audit, Risk & Compliance consultant
06-39269713