Interim opdrachten en vacatures

Een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid.
ARC People werkt dedicated op het gebied van audit, risk en compliance. Een groeiende markt, dus wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en toegewijde professionals. Voor onze opdrachtgevers of voor onszelf, want er is veel te doen. Hieronder staat een overzicht van onze vacatures en interim opdrachten, variërend qua branche, ervaringsniveau en deskundigheid. Staat jouw uitdaging er nog niet bij? Laat dan jouw cv bij ons achter en wij houden je op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Meer weten over onze traineeship vacatures, interesse in een loopbaangesprek of overweeg je te gaan ondernemen? Wij gaan graag met je in gesprek!

Breng jij ons in contact met de winnende kandidaat?

Findersfee

Blijf op de hoogte van en word vindbaar voor opdrachten en vacatures.

Schrijf je in als professional

Adviseur Kwaliteitsmanagement - Randstad

Vast / Vacature

Het CBR wil haar producten, processen en de dienstverlening aan de klant continu verbeteren. Uniform en voorspelbaar werken wordt daarbij belangrijk gevonden. 

Interim Sr. Internal Auditor; Tenminste 24 uur per week - Amstelveen

Interim / Freelance

Onze opdrachtgever in de pensioenbranche zegt ‘meer voor nu en later’. Niet alleen voor geld, maar juist ook voor aandacht, service, inzicht en overzicht. Voor deze mooie organisatie zoeken we per 1-10 een interim Sr. Internal Auditor die ervaring opdeed binnen een pensioenfonds. Opdracht is voor tenminste 24 uur per week, voor 6 maanden of langer.

Director Internal Audit - Amsterdam and/or Budapest

Vast / Vacature

Want to be responsible for Internal Audit within the Group, at this international manufacturing company with products of the future? Roll up your sleeves and let's build, shape and develop this audit function. Renumeration: approx. 160K Euros, plus bonus. 

Risicomanager - Nijmegen

Vast / Vacature

Risicomanager Bovemij, Nijmegen: dé financieel dienstverlener in de mobiliteitsbranche!

Het is de missie van Bovemij om mobiliteitsbedrijven te helpen succesvol te ondernemen. Dat doet Bovemij in de vorm van verzekeringen, financieringen, garanties en data. Maar ook door bedrijven – offline en online – te ondersteunen om onderscheidend in te spelen op marktontwikkelingen en klantbehoeften.

Internal Audit Trainee - ARC People - Hilversum

Vast / Vacature

Ben je net afgestudeerd en nu nog lekker aan het uitrusten en aan het opladen maar tóch ook alvast aan het nadenken over een mogelijke nieuwe eerste stap in je carrière? Dan is dit een supermooie kans! Sluit je aan ons Talent Program en laat je opleiden tot een volwaardig Internal Auditor met uitzicht op vaste baan. Het Talent Program gaat in september weer van start.

Sr. Internal Auditor PLUS - Werken bij de beste supermarkt van Nederland! - Utrecht

Vast / Vacature

Werken bij PLUS betekent werken bij een supermarktorganisatie die als purpose heeft: “Samen zorgen wij voor onze klanten door florerend zelfstandig ondernemerschap”. De klant staat daarbij altijd voorop met een continue focus op een verdere verbetering van service, een duurzame bedrijfsvoering en goed eten voor iedereen, elke dag. En hier ga jij als gedreven Sr. Internal Auditor aan bijdragen met een verdere professionalisering en integratie van de bedrijfsprocessen.

Manager Internal Audit - bij ARC People - Hilversum

Vast / Vacature

Wil je je verbreden binnen het audit vakgebied? Bij ARC People doen we de meest uiteenlopende (internal) audits die je kunt bedenken. Vanwege de toenemende klantvragen zoeken we een audit expert (RA of RO), die samen met ons wil bijdragen aan de verdere groei van ARC People en haar klanten.

Manager IT Audit & Risk - bij ARC People - Hilversum

Vast / Vacature

Ben je als IT Audit en/of Risk expert op zoek naar een betere work/life-balance en naar opdrachten waarbij je échte impact kunt leveren?

Senior Recruitment Consultant - Hilversum

Vast / Vacature

Heb jij als recruitment consultant ook graag alles onder controle? Dan zoeken wij jou! Met jouw kennis van de arbeidsmarkt help je ons bedrijf verder uit te bouwen en geef je jouw rol als senior recruitment consultant op een unieke manier vorm in onze snelgroeiende organisatie.

1
ARC People heeft een stevige groeiambitie. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in zowel nieuwe audit, risk of compliance professionals als in toprecruiters. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sander van Oosten: 06-18804323 of sander@arcpeople.nl.
Bekijk onze diensten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Anita van der Leeuw
Senior Manager IT Audit & Risk
06-18682946
Wim Brouwers
Trainee IT Audit
Sebastiaan Truijen
Trainee Internal Audit