Recruitment Consultant - Hilversum

Introductie

Geef jouw belangrijke rol als recruiter op een unieke manier vorm in onze snel groeiende organisatie.

Functie

Waarom zou je voor deze rol zou moeten kiezen?

Deze rol is onderscheidend op onder andere de volgende punten:

 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, van intake met de klant tot en met de evaluatie van een plaatsing;
 • Er is geen sprake van een eilandjescultuur, maar je werkt in teamverband;
 • Bij ons hoef je geen koude acquisitie te doen, maar je bouwt aan lange termijn relaties door goed relatiemanagement met voornamelijk exclusieve klanten;
 • Er is een uitstekende bonus, gebaseerd op kwaliteit en de financiële prestaties van het team;
 • Je mag de strategie van de snel groeiende organisatie mede vormgeven;
 • Er is inhoudelijke kennis in huis van de vakgebieden waarop je actief bent;
 • Je hebt diversiteit in de bemiddeling: interim posities, vaste posities en trainees.

Wat ga je doen?
Je vult zelfstandig vacatures en interim-opdrachten in voor de niche markt van audit, risk en compliance. Je voert gesprekken met opdrachtgevers over lopende en nieuwe vacatures en opdrachten. Je zoekt en legt contact met kandidaten en bouwt met hen een relatie op. Voor iedere vacature bepaal je welke wervingsmiddelen worden ingezet; je beschikt daarbij over veel creativiteit en doorzettingsvermogen voor het vervullen van deze vacatures. Je staat al bekend als goede recruiter, of je bouwt die naam in korte tijd op. Je signaleert commerciële kansen en komt met ideeën voor knelpunten en verbeteringen.

Waar kom je terecht?
ARC People is een constant en snel groeiend bureau. Wij leveren expertise en capaciteit binnen de vakgebieden audit, risk en compliance. Het recruitment team bestaat nu nog uit 4. De vaste kern van ARC People bestaat uit ongeveer 15 collega’s, een wisselend aantal trainees en enkele tientallen freelancers die ARC People vertegenwoordigen bij de klant. ARC People heeft een indrukwekkend klantenbestand van bekende, aansprekende organisaties, in verschillende sectoren. Meer en meer nieuwe klanten blijven ons vinden, waardoor wij dringend op zoek zijn naar een nieuwe collega binnen het recruitment team.

Ons kantoor is in het centrum van Hilversum. Onze werksfeer is prettig, ambitieus en humorvol. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën. Het takenpakket is wisselend, met mogelijkheden om eigen accenten te leggen en je sterke punten ten volle in te zetten. Het nieuwe werken is ingeburgerd binnen ons bedrijf, zonder elkaar uit het oog te verliezen.

Audit, Risk en Compliance
Wij zijn eraan gewend om veel te moeten uitleggen wat het inhoudt om auditor, riskmanager of compliance officer te zijn. Voor dit moment is het goed om te weten dat we het hebben over hoogwaardige professionals die relevante werkzaamheden verrichten op bestuurlijk niveau in grote organisaties. Meer details volgen later wel, als we elkaar spreken. En wanneer je bij ons start, hoort daar vanzelfsprekend een introductie-opleiding in deze vakgebieden bij.

De functie-eisen

Als Recruitment Consultant voldoe je aan de volgende eisen:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar ervaring met Werving & Selectie;
 • Ervaring met het bemiddelen van professionals binnen finance, IT of vergelijkbare vakgebieden;
 • Je was in je werk al gewend om proactief kandidaten te benaderen;
 • Vertrouwd met ATS, LinkedIn en social media;
 • Resultaatgericht en gericht op inhoud;
 • Zorgvuldig, creatief en assertief.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Voor zowel full-time als part-time (minimaal 32 uur) invulling van de functie staan we open. Het salaris is marktconform en er is aanvullend een goede bonusregeling, voor zowel het leveren van kwaliteit als het realiseren van plaatsingen. Er wordt een jaarcontract aangeboden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Voor meer informatie kun je ook eerst contact opnemen met Sander van Oosten op nummer 06-18804323 of via sander@arcpeople.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.