Recruitment Manager - ARC People - Hilversum

Introductie

Mooie rol als Recruitment Manager die graag wil bijdragen aan de verdere groei en ambitie van de organisatie!

Functie

Waarom moet je voor deze rol kiezen?

 • Het betreft hier een veelzijdige functie waarin je enerzijds fungeert als Primus Interparis tussen directie en het Recruitmentteam en anderzijds je eigen recruitmentprocedures doet; meewerkend voorman-/vrouw dus;
 • Recruitment binnen ARC People betekent 360graden recruitment, verantwoordelijk voor intake met de klant tot en met de evaluatie van een plaatsing;
 • Bij ARC People draait het om teamresultaat en werken in teamverband, geen eilandjescultuur dus;
 • Bij ons hoef je geen koude acquisitie te doen, maar je bouwt aan lange termijn relaties door goed relatiemanagement met voornamelijk exclusieve klanten
 • Er is een uitstekende bonus, gebaseerd op kwaliteit en de financiële prestaties van het team;
 • Je bent betrokken bij de strategie van onze snelgroeiende organisatie;
 • Er is inhoudelijke kennis in huis van de vakgebieden waarop je actief bent;
 • Je hebt diversiteit in de bemiddeling: interim posities, vaste posities en trainees;

Wat ga je doen?

Als Recruitment Manager ben je het 1e aanspreekpunt voor de directie en vervul je de rol van primus interparis tussen de directie en het recruitment team. Je zorgt voor een prioritering binnen de werkzaamheden daar waar nodig en stelt het jaarlijks recruitmentplan op. Daarnaast zorg je dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen het recruitment vakgebied en kijk je waar deze relevant kunnen zijn voor ons bureau.

Naast je werkzaamheden als Manager vervul je zelfstandig vacatures en interim-opdrachten voor de nichemarkt van audit, risk en compliance. Je voert gesprekken met opdrachtgevers over lopende en nieuwe vacatures en opdrachten. Je zoekt en legt contact met kandidaten en bouwt met hen een relatie op. Voor iedere vacature bepaal je welke wervingsmiddelen worden ingezet; je beschikt daarbij over veel creativiteit en doorzettingsvermogen voor het vervullen van deze vacatures. Je signaleert commerciële kansen en komt met ideeën voor knelpunten en verbeteringen.

Waar kom je terecht?

ARC People is een jong en snel groeiend bureau. Wij leveren expertise en capaciteit binnen de vakgebieden audit, risk en compliance. ARC People heeft een indrukwekkend klantenbestand van bekende, aansprekende organisaties, in verschillende sectoren. Meer en meer nieuwe klanten blijven ons vinden, waardoor wij dringend op zoek zijn naar een nieuwe collega. Ons kantoor is in het centrum van Hilversum. Onze werksfeer is prettig, ambitieus en humorvol. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën. Het takenpakket is wisselend, met mogelijkheden om eigen accenten te leggen en je sterke punten ten volle in te zetten. Het nieuwe werken is ingeburgerd binnen ons bedrijf, zonder elkaar uit het oog te verliezen.

Audit, Risk en Compliance

Wij zijn eraan gewend om veel te moeten uitleggen wat het inhoudt om auditor, riskmanager of compliance officer te zijn. Voor dit moment is het goed om te weten dat we het hebben over hoogwaardige professionals die relevante werkzaamheden verrichten op bestuurlijk niveau in grote organisaties. Meer details volgen later wel, als we elkaar spreken. En wanneer je bij ons start, hoort daar vanzelfsprekend een introductie-opleiding in audit en risk bij.

De functie-eisen

Als Recruitment Manager voldoe je aan de volgende eisen?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 7 jaar ervaring binnen Recruitment;
 • Verworven senioriteit op basis van natuurlijk overwicht en inhoud;
 • Bij voorkeur ervaring met het bemiddelen van professionals binnen finance, IT of vergelijkbare vakgebieden;
 • Je was in je werk al gewend om proactief kandidaten te benaderen;
 • Vertrouwd met ATS, LinkedIn en social media;
 • Resultaatgericht en gericht op inhoud;
 • Zorgvuldig, creatief en assertief.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Voor zowel fulltime als parttime (minimaal 32 uur) invulling van de functie staan we open. Het salaris is marktconform en er is aanvullend een goede bonusregeling, voor zowel het leveren van kwaliteit als het realiseren van plaatsingen. Er wordt een jaarcontract aangeboden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Recruitment Consultant op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.