Administratieve Organisatie (AO)

Administratieve Organisatie (AO) die werkt

Bij ARC People realiseren we ons dat een solide Administratieve Organisatie essentieel is voor een goede beheersing van uw organisatie. Wanneer in de Administratieve Organisatie per proces juist en volledig wordt vastgelegd welke maatregelen er aanwezig (moeten) zijn, zijn de uitkomsten van het proces meer gegarandeerd en kan er beter verantwoording worden afgelegd aan anderen.

ARC People kan u op verschillende manieren ondersteunen om de Administratieve Organisatie op orde te krijgen en te houden:

  • Heeft u nog geen goede AO/IC (administratieve organisatie en interne controle), dan kunnen onze specialisten u ondersteunen bij het opstellen daarvan.
  • Als er al wel een AO is, dan heeft u wellicht de behoefte aan een kritische beoordeling daarvan door één van onze auditors.
  • Of vermoedt u dat er efficiency in de AO is te behalen? Dan zijn we in staat om haarscherp te adviseren welke rationalisering u kunt doorvoeren om efficiencywinst te behalen.

Graag verkennen we met u de mogelijkheden om met onze deskundigheid op het gebied van administratieve organisatie een relevante bijdrage te leveren aan uw organisatie.

Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323