(Senior) IT Auditor - Arnhem (Hybride)

Introductie

Werken bij de ervaren, toekomstbestendige betaalpartner voor bedrijven en ondernemers in Nederland en daarbuiten? Dat kan in deze mooie brede functie als (Senior) IT Auditor bij CCV! Een transparant familiebedrijf in een dynamische en complexe omgeving. Ben jij nieuwsgierig, hands-on, pragmatisch met een kritische blik en ben je toe aan een vervolgstap in je carrière dan is deze functie iets voor jou!

Functie

Wat ga je doen?

Als (senior) IT auditor ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (IT) audits en adviesopdrachten van A tot en met Z bij de verschillende bedrijfsonderdelen van CCV. Je bent samen met het team verantwoordelijk voor de jaarlijkse uitvoering van het interne auditplan met als doel de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen te voorzien van een onafhankelijk en objectief oordeel en advies. Daarnaast fungeer je als sparringpartner voor de IT risk manager en de CISO op het gebied van informatiebeveiliging en security in de digitaliseringsambitie van CCV.

Waar kom je terecht?

CCV verwerkt dagelijks miljoenen digitale betaaltransacties. De missie is om betrouwbare, efficiënte en naadloze end-to end betalingen mogelijk te maken op elk punt in ieder klanttraject waarbij innovatie centraal staat.

CCV is een familiebedrijf dat meer dan 60 jaar een vooruitstrevende positie heeft in de wereld van het betalingsverkeer met internationale ambities, actief in verschillende Europese landen met kantoren in Nederland, Duitsland en België. CCV heeft een belangrijke maatschappelijke positie waarbij innovatie voorop staat en waar ook voldoende aandacht is voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Als auditor werk je in een organisatie met korte lijnen en schakel je ook direct met de CTO. De auditmanager geeft je de vrije hand en vraagt ook actief jouw input voor onder ander het auditjaarplan.

De functie-eisen

 • Bij voorkeur beschik je al over een relevante titel op het gebied van IT Audit, of je bent bereid die te gaan behalen;
 • Minimaal 5 -8 jaar werkervaring in een IT-(audit)functie;
 • Ervaring met samenwerking met een externe accountant en kennis van ISAE 3402 is een welkome aanvulling;
 • Ervaring in het uitvoeren van IT audits, assessments of met advieswerkzaamheden;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, die je kan aanpassen afhankelijk van je publiek of gesprekspartner(s), zowel schriftelijk als mondeling (Nederlands en Engels);
 • Je bent hands-on en organisatiesensitief;
 • Kennis van betalingssystemen en transactieverwerking is een welkome aanvulling, geen must.

De arbeidsvoorwaarden

 • Salaris tussen de €4684,- en €7788,- (o.b.v. 40 uur);
 • 30 verlofdagen per kalenderjaar en je kunt er 7 bij kopen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Contract voor 32-40 uur per week en flexibele werktijden (in overleg);
 • Korting op sportabonnement, fietsregeling en vitaliteitsprogramma’s;
 • Thuiswerk- en/of reiskostenvergoeding.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Voor meer informatie kun je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op nummer 06-810 424 98 of via mkoevoets@arcpeople.nl.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.