Sr. Internal Auditor Erasmus MC - Rotterdam

Introductie

Baanbrekend werken, steile leercurve, grenzen verleggen en vooroplopen: dat is waar Erasmus MC voor staat. Kom jij daaraan bijdragen?

Functie

Het grootste en meest vooruitstrevende Universitair Medisch Centrum in Nederland met ruim 15.000 medewerkers. Geworteld in Rotterdam, met een innovatieve werkomgeving waar Technologie en Gezondheidszorg elkaar ontmoeten. Alles voor een gezonde bevolking en excellente zorg, door onderzoek en onderwijs. Dit is een unieke kans voor een Senior Internal Auditor met passie voor het vak, die impact wil maken in deze unieke omgeving met een groot maatschappelijk karakter.

Wat ga je doen?

De Raad van Bestuur van Erasmus MC wil zekerheid hebben dat de organisatie ‘in control’ is op de belangrijkste risico’s. Binnen dit kader kennen de onderzoeken die je gaat doen, dan ook veel variatie: van proces-, thema-, compliance-, project- en financial audits tot bijzonder onderzoek. Als Senior Internal Auditor ben je daarbij verantwoordelijk voor het hele auditproces. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan periodieke rapportages voor de Raad van Bestuur en het Audit & Compliance Comité, onderhoud je contacten binnen de organisatie, volg je interne en externe ontwikkelingen op het gebied van zorg, onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering en vertaal je deze naar potentiële audits. Tot slot draag je actief bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling. Dit doe je o.a. door kennisdeling en deelname aan interne of externe commissies en werkgroepen. Het doel van de auditafdeling is om in 2022 te worden gecertificeerd tegen de beroepsstandaarden van het IIA: het uitvoeren van reviews op het interne kwaliteitssysteem en het doen van verbetervoorstellen behoren ook tot het takenpakket.

De functie-eisen

 • een academische titel op het gebied van auditing (RO / RA);
 • minimaal 6 jaar relevante ervaring op het gebied van internal audit binnen grote, complexe organisaties;
 • concrete ervaring met audits naar vastgoedprogramma’s is een pre;
 • ervaring met auditmethodologie (werken volgens kwaliteitsstandaarden);
 • concrete ervaring met het uitvoeren van diverse typen audits.

  Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties;

  • vermogen tot zelfstandig werken met een gestructureerde aanpak;
  • resultaatgericht, kwaliteitsbewust en pragmatisch;
  • organisatiesensitief, overtuigingskracht, communicatief vaardig;
  • maatschappelijke betrokken.

   Waar kom je terecht

   Het Erasmus MC staat voor hoogwaardige zorg, onderscheidend onderzoek en excellent onderwijs, gericht op een gezonde samenleving en met de ambitie om het eerste technisch georiënteerde UMC van Nederland te zijn. Ambitieuze doelstellingen vragen om een organisatie die zich de komende jaren blijft ontwikkelen op het gebied van zorg, onderzoek en onderwijs, maar ook op het gebied van infrastructuur en huisvesting. De vastgoedportefeuille van ruim 1 miljard euro kent de komende jaren forse ontwikkelingen: naast renovatie van de onderzoekstoren en de herhuisvesting van het Sophia Kinderziekenhuis, zal worden gewerkt aan de ontwikkeling van de Erasmus MC campus. Het Erasmus MC heeft een jaarlijkse omzet van 2 miljard euro, 48 medische en wetenschappelijke afdelingen en 15.000 medewerkers met 90 verschillende nationaliteiten.

   De arbeidsvoorwaarden

   Op deze functie is de CAO UMC van toepassing – salarisschaal 12 met een maximum van 6.229 euro bruto per maand op basis van 36 uur. Daarnaast is er een vaste eindejaarsuitkering, betaalt het Erasmus 2/3 van de pensioenpremie en behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

   Heb je interesse of wil je meer weten?

   Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar marlous@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Marlous Hoogendoorn, Recruitment Consultant op nummer 06-39081688.

   Niet voor jou, wel voor een andere topper?

   Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onzeFindersfee.

   Interesse in andere vacatures?

   ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bijonzevacatures. Je kan ons ook volgen opLinkedInOfschrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.