Sr. Internal Auditor Onderlinge 's Gravenhage - Den Haag

Introductie

Onderlinge ’s-Gravenhage werkt al 125 jaar ‘Samen, Zeker en Betrokken’ met en voor haar leden. Mooie rol als Sr. Internal Auditor die zich hierin herkent en graag vakinhoudelijk bezig is!

Functie

Wat ga je doen

Binnen het (kleine) Auditteam van Onderlinge ’s Gravenhage vervul je een brede functie. Het team draagt bij aan het verbeteren van de bedrijfsprocessen. En dat doen ze goed; de IIA kwaliteitstoetsing is in 2019 immers succesvol doorstaan.

De functie vraagt zelfstandigheid en biedt diversiteit.

In de rol van Sr. Internal Auditor stel je samen met een collega-auditor het auditjaarplan op en bepaal je de auditaanpak. Je coördineert specialistische en complexe audit en advieswerkzaamheden van begin tot eind, soms in opdracht maar altijd onafhankelijk. De audits betreffen alle processen in de organisatie, van strategie tot financiële verslaglegging. Je bent in alles voortdurend gericht op en betrokken bij de implementatie van verbeteringen. Je legt op alle niveau’s makkelijk contact en verbinding zodat verbetervoorstellen en aanbevelingen passend zijn maar ook geborgd worden binnen de organisatie. Het Auditteam voert deze werkzaamheden ook uit voor de herverzekeraar De Hoop.

Kortom: een verantwoordelijke en zelfstandige rol voor een enthousiaste Sr. Internal Auditor!

De functie-eisen

Om voor deze mooie, inhoudelijke rol in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

  • afgeronde WO-opleiding aangevuld met RA of RO of vergelijkbaar;
  • minimaal 5 jaar relevante ervaring op het gebied van internal audit;
  • analytisch sterk, resultaat- en verbeteringsgericht;
  • gewend met een grote mate van zelfstandig te werken;
  • organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, vermogen tot verbinden;
  • gericht op samenwerken;
  • ervaring binnen Verzekeringen of Pensioenen is een must.

Waar kom je terecht?

De Onderlinge ’s-Gravenhage is opgericht in 1895 en is door de jaren heen uitgegroeid tot een financieel sterke, middelgrote pensioen- en levensverzekeraar. De organisatie stelt het belang van haar leden en in al haar activiteiten voorop, met als uitgangspunt het ‘samen sterk’, ‘samen zeker’ en betrokken. Naast financiële zekerheid is Onderlinge ‘s Gravenhage gericht op alles wat de 2e helft van het leven nog mooier kan maken. Kenmerkend zijn dan ook persoonlijke dienstverlening en zekerheid verlenende producten. Kortom een hele mooie organisatie om bij te werken..

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie voor minimaal 32-38 uur per week. Het salaris op basis van 38 uur ligt op max. 85K bruto per jaar all-in. Vanzelfsprekend zijn er ruime opleidingsmogelijkheden, een persoonlijk opleidingsbudget en een uitstekende werk/privé balans. Een afwisselende functie in een informele, dynamische werkomgeving waarbij je een grote mate verantwoordelijkheid krijgt en de gehele organisatie overziet.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan naar onze andere vacatures & opdrachten. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Je kan je ook bij ons inschrijven om zo op de hoogte blijven van de laatste vacatures (en nieuws).