Sr. Internal Auditor PLUS - Werken bij de beste supermarkt van Nederland! - Utrecht

Introductie

Werken bij PLUS betekent werken bij een supermarktorganisatie die als purpose heeft: “Samen zorgen wij voor onze klanten door florerend zelfstandig ondernemerschap”. De klant staat daarbij altijd voorop met een continue focus op een verdere verbetering van service, een duurzame bedrijfsvoering en goed eten voor iedereen, elke dag. En hier ga jij als gedreven Sr. Internal Auditor aan bijdragen met een verdere professionalisering en integratie van de bedrijfsprocessen.

Functie

Wat ga je doen

Dit is echt een mooie functie met het accent op veel ‘green field audits’; audits op ‘onontgonnen gebieden’ en dus pionieren in samenwerking met de business. En dat betekent praten, luisteren, kennisoverdracht, stappen maken en soms weer stapjes achteruit, praktisch en resultaatgericht, betrokken en in verbinding! En dit is nou precies wat je leuk vindt en waar je senioriteit goed bij van pas komt. PLUS kent 40 afdelingen, er zijn dus veel processen te auditen waar je echt het verschil kunt maken.

Met je senioriteit weet je goed om te gaan met de grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid die je in deze functie krijgt bijvoorbeeld voor de kwaliteit, planning en voortgang van jouw onderzoeken. Zo nodig optimaliseer je – samen met de business – instructies & procedures, of verzorgt de communicatie en voorlichting. Je doorgrondt processen en zet normenkaders op waar nodig, Naast audit behoren ook risicomanagement en adviesopdrachten tot je takenpakket en dat in de volle breedte van de organisatie. Je hebt veel contact met diverse managers en medewerkers; je bent inhoudelijk gesprekspartner en ondersteunt/adviseert op het gebied van interne beheersing en riskmanagement.

Wat breng je mee

Een (business) betrokken attitude waarbij je uitstekend weet om te gaan met verandering, dynamiek en maatwerk-onderzoeken. Jij weet de balans te vinden tussen meedenken en grenzen stellen. Jij bent een kei in draagvlak creëren, het nemen van beslissingen en hebt een positief kritische grondhouding. Een discussie aangaan en voor jouw mening opkomen? Geen probleem! Bovendien hou jij gemakkelijk overzicht over elke situatie en heb jij een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en gedragingen van mensen binnen de organisatie. Uiteraard ben je integer, werk je gestructureerd en beschik je over een sterk strategisch en analytisch denkvermogen.

Harde criteria

  • Afgeronde WO-opleiding aangevuld met RA;
  • Minimaal 8 jaar relevante ervaring op het gebied van Operational / Internal Audit en risicomanagement bij voorkeur binnen de (food) Retail of binnen de Big4 met Retail in de klantenportefeuille.

Zachte criteria:

  • Sterke persoonlijkheid, communicatief zeer vaardig;
  • Assertief en proactief;
  • Organisatie sensitief;
  • Natuurlijk overwicht gebaseerd op inhoud en persoonlijkheid

Waar kom je terecht?

PLUS is een informele en platte organisatie, waar de ondernemer centraal staat. Er is veel ambitie, korte communicatielijnen met een prettige werksfeer. Al 7 jaar achter elkaar heeft PLUS de titel van “Meest verantwoorde Supermarkt” in de wacht gesleept. En PLUS groeit! Goed kan altijd beter, vindt PLUS. Klanten en medewerkers wil men bij PLUS op alle vlakken het beste bieden. De afdeling Audit & Risk doet er echt toe binnen PLUS. De afdeling is goed aangesloten op de organisatie en de behoeften van het hoogste management. Zodoende is er een interessante dynamiek, met maatwerk-opdrachten die een hoge relevantie kennen. He team bestaat uit drie zeer gedreven professionals. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Audit & Risk.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een super uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden binnen een zeer ondernemende organisatie.

  • Uitstekend salaris, 13e maand en 10% bonusregeling;
  • Een goede work-life balance: een 36-urige werkweek met één keer in de twee weken een vaste vrije dag;
  • Continue ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als in je eigen vakgebied;
  • Aandacht voor vitaliteit: je kunt deelnemen aan hardloop- en bootcamp trainingen. Daarnaast bieden we gratis fruit op de werkvloer aan en hebben we gezonde lunchfaciliteiten.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar marlous@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Marlous Hoogendoorn, Consultant op nummer 06-39081688.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onzeFindersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bijonzevacatures. Je kan ons ook volgen opLinkedIn. Ofschrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.