Sr. Internal Auditor - UWV - Amsterdam

Introductie

Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij is de missie! Een uitdagende rol voor een Sr. Internal Auditor die zich hierin herkent en graag maatschappelijk betrokken bezig is.

Functie

Wat ga je doen

UWV is volop in beweging. Goede sturing en beheersing van de (klant- en werk)processen en (verander)projecten zijn daarbij van groot belang. Met jouw audit-/onderzoekservaring, kritische geest en praktische instelling word je een belangrijke schakel in de internal audits. Je analyseert de sturing en beheersing van processen en projecten, waarbij kwaliteitsborging en risicomanagement belangrijke aspecten zijn. Je brengt risico’s in kaart en komt met verbetervoorstellen om deze risico’s te beperken. Zo draag je er concreet aan bij dat UWV zijn maatschappelijke opdracht optimaal kan uitvoeren. Je voert in kleine, wisselende teams audits naar uiteenlopende processen uit, waarbij je vanuit je senior rol verantwoordelijkheid draagt voor de sturing op het auditproces. Je bespreekt de bevindingen uit audits met het verantwoordelijk management en je overtuigt hen de aanbevelingen uit de audits op te volgen. Je monitort op vasthoudende en realistische wijze de opvolging van je aanbevelingen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan kwaliteitsverbetering binnen de afdeling. Hiertoe volg je onder meer de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet en je vertaalt deze naar de eigen organisatie. Je bent hét gezicht en aanspreekpunt voor de interne organisatie en voor het management van UWV.

De functie-eisen

Om voor deze mooie, inhoudelijke rol in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding en bij voorkeur aangevuld met een RO titel;
  • Brede kennis van bedrijfseconomische en veranderkundige aspecten;
  • Resultaat- en klantgericht;
  • Netwerken, omgevingsbewustzijn, visie, groepsgericht leiding geven en voortgangsbewaking zijn in deze functie noodzakelijk;
  • Vermogen tot verbinden en gericht op samenwerken;
  • Je kent en gebruikt theorieën, methodieken en instrumenten op het gebied van auditing.

Je hebt strategisch inzicht en durft kritisch te zijn. Je hebt gevoel voor de interne verhoudingen. Je bent een teamplayer en in staat om het voortouw te nemen in een auditteam, waarbij je bijdraagt aan het ontwikkelen en coachen van je collega’s. Je hebt een sterk analytisch vermogen, bent resultaatgericht en vasthoudend en je kunt prioriteiten stellen. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en schrijft rapporten en adviezen op een gestructureerde en professionele wijze. Je stuurt op het tijdig opleveren van resultaten van kwalitatief hoog niveau.

Waar kom je terecht?

De stafdirectie Accountantsdienst (50 medewerkers) ondersteunt de Raad van Bestuur en de aan haar rapporterende directeuren en heeft daarbij een onafhankelijke rol. Een afdeling met professionals die zijn gespecialiseerd in het adviseren over het beheersen van risico’s in de bedrijfsvoering. Binnen de Accountantsdienst wordt er in teamverband gewerkt, waarbij er optimaal gebruik gemaakt wordt van ieders expertise. De continu bewegende omgeving waarin je werkzaam zal zijn, eist van een ieder flexibiliteit en creatief en innovatief denken.

De primaire taken van de Accountantsdienst zijn:

  • Uitvoeren van onderzoeken en geven van adviezen met als doel belangrijke risico’s (vooraf) te signaleren en daarover te rapporteren aan de Raad van Bestuur en directeuren.
  • Ondersteuning en advies bij de verbetering van repeterende tekortkomingen in de bedrijfsvoering en aansturing met als doel risicomanagement en interne controle te versterken.
  • De certificeringsfunctie op de verantwoording. Hieronder vallen in elk geval getrouwheid- en rechtmatigheidoordelen. Dit betreft onder andere de wettelijke controle van de jaarrekening. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden gelden aanvullende (hoge) kwaliteitseisen.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 38 uur per week. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Naast salaris heb je recht op een keuzeplan conform CAO. Vanzelfsprekend zijn er ruime opleidingsmogelijkheden en een uitstekende werk/privé balans. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving waarbij je een grote mate van verantwoordelijkheid krijgt en de gehele organisatie overziet.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Sr. Consultant op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan naar onze andere vacatures & opdrachten. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Je kan je ook bij ons inschrijven om zo op de hoogte blijven van de laatste vacatures (en nieuws).