Sr. IT Auditor IND - Den Haag

Introductie

Sr. IT Auditor – Werken in een omgeving die er echt toe doet

Functie

Heb je affiniteit met maatschappelijke thema’s en bouw je graag mee aan een omgeving in transitie? Bij de IND kan je als Sr. IT Auditor echt het verschil maken.

Wat ga je doen

Dit is een interessante rol. Vanzelfsprekend voer je audits uit van het begin tot het einde, lever je een bijdrage aan de auditprogrammering en aan rapportages aan het MT en de Audit Committee. Maar deze functie biedt en vraagt meer. Want de IND heeft de ambitie meer data-gedreven en Agile te gaan werken en bevindt zich momenteel in een transitiefase. Ook zal de IND in 2021 deelnemen aan de IIA-toetsing. Dat betekent een verdere professionalisering van de interne auditfunctie dus. En dus is er volop ruimte voor eigen inbreng en vakinhoudelijk bezig zijn. Deze functie vraagt dan ook om een Sr. IT Auditor die het verschil wil maken binnen een omgeving die ertoe doet.

  • Uitvoeren van specialistische en advieswerkzaamheden binnen een complexe, politieke en uitdagende omgeving. Bijvoorbeeld betreffende de conversie van databases bij nieuwe implementaties binnen het complexe applicatielandschap;
  • Bespreken van auditresultaten met het verantwoordelijk management en/of de directie met korte en bondige rapportages, concreet en bevattende toepasbare en haalbare aanbevelingen die passen bij de IND;

Om voor deze inhoudelijke rol in aanmerking te komen

  • Ben je WO-afgestudeerd aangevuld met RE of EMITA;
  • Heb je ruime ervaring als IT auditor in een complexe werkomgeving;
  • Beschik je over een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Daarnaast herken je je in de volgende vaardigheden:

  • Sterk analytisch onderlegd, organisatiesensitief;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Verbindend en enthousiasmerend.

Kortom: een verantwoordelijke en zelfstandige rol voor een vakinhoudelijke Sr. IT Auditor!

Waar kom je terecht?

Team Interne Audit bestaat uit vier senior auditoren en een leidinggevende. Opdrachtgever is het MT-IND en periodiek wordt er samengewerkt met de auditafdelingen van COA en Dienst Terugkeer en Vertrek aan onderzoeken in de kleine vreemdelingenketen.

Van vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land tot specialistische kenniswerkers: de IND beoordeelt alle verzoeken van mensen die in Nederland verblijf willen aanvragen of die Nederlander willen worden. En dat gebeurt met een grote mate van zorgvuldigheid, want hun werk doet ertoe.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Bij de IND kan je werken aan je eigen ontwikkeling middels het doen van opleiding en cursussen binnen werktijd, zowel voor je persoonlijke ontwikkeling als ter ondersteuning van je PE punten. Dat vinden we een hele interessante arbeidsvoorwaarde. Het salaris valt in schaal 13 van de CAO- en salarisschalen Rijksoverheid voor 2021 met een maximum van Euro 6.419, op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast kan je ook een IKB tegemoet zien. Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd. Een afwisselende functie in een informele, dynamische werkomgeving waarbij je een grote mate verantwoordelijkheid krijgt en de gehele organisatie overziet.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan naar onze andere vacatures & opdrachten. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Je kan je ook bij ons inschrijven om zo op de hoogte blijven van de laatste vacatures (en nieuws).