Sr. Operational Auditor - Erasmus MC - Rotterdam

Introductie

Een uitdagende functie in een actuele omgeving waar Techniek en Gezondheidszorg elkaar ontmoeten!

Functie

De grootste zorgorganisatie in Nederland met ruim 15.000 medewerkers. Geworteld in Rotterdam en het meest vooruitstrevende UMC van Nederland. Innovatieve werkomgeving waar Technologie en Gezondheidszorg elkaar ontmoeten. Unieke kans voor ervaren Sr. Operational Auditor met impact, die het verschil wil maken!

Wat ga je doen

Het Erasmus MC staat voor hoogwaardige zorg, onderscheidend onderzoek en excellent onderwijs, gericht op een gezonde samenleving en met de ambitie om het eerste technisch georiënteerde UMC van Nederland te zijn. De strategische ambities hebben verschillende raakvlakken: mens en technologie, zorg en innovatie, samenwerken en impact. Ambitieuze doelstellingen vragen om een organisatie die voortdurend gericht is op ontwikkeling en verbetering. De afdeling Internal Audit, gepositioneerd onder de Raad van Bestuur, ondersteunt de organisatie hierbij middels kritische onderzoeken op het gebied van governance, risicomanagement en interne beheersing.

Deze veelzijdig inhoudelijke functie kent drie aandachtsgebieden:

Audit en Advies

Je gaat diverse type audits uitvoeren; proces-, thema-, compliance-, project- en financial audits en bijzonder onderzoek. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van vooronderzoek en ontwerp, via uitvoering tot afstemming van bevindingen en rapportages. Hierbij maak je gebruik van zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek en breng je op basis van analyses en gesprekken risico’s in kaart. Je zorgt voor uitstekende verslaglegging en bent verantwoordelijk voor de opvolging van door management opgestelde actieplannen volgend op bevindingen. Daarbij werk je binnen de kaders van de (inter)nationale beroepsstandaarden inclusief gedragscode(s).

Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies over beheersingsvraagstukken. Je onderhoudt contacten in de organisatie en volgt interne en externe ontwikkelingen op het gebied van zorg, onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering en vertaalt deze naar potentiële audits. Je hebt immers passie voor je vak en wilt impact hebben. Je coacht, begeleidt en spiegelt.

Bijdragen aan de ontwikkeling van de afdeling

Je hebt een rol bij de jaarlijkse risicoanalyse en draagt actief bij aan de verdere ontwikkeling en interne positionering van de afdeling. Dit doe je o.a. door kennisdeling op ontwikkelingen en risicogebieden, door het uitvoeren van reviews op het interne kwaliteitssysteem en door het doen van verbetervoorstellen op het gebied van auditmethodologie en tooling (waaronder het gebruik van data analyse).. Ook lever je een actieve bijdrage bij de samenstelling van periodieke rapportages aan de Raad van Bestuur en het Audit & Compliance Committee en neem je deel aan commissies en werkgroepen.

Vakbekwaamheid

Om voor deze functie in aanmerking te komen werk je aan je eigen ontwikkeling en aan de kwaliteit van je werkzaamheden. Je staat open voor training, opleiding en intervisie.

De functie-eisen

Om voor deze veelzijdige rol in aanmerking te komen beschik je over een:

  • afgeronde Bedrijfseconomische opleiding aangevuld met RA of RO;
  • minimaal 6 jaar relevante ervaring op het gebied van internal audit binnen grote, complexe organisaties;
  • aantoonbare ervaring met auditmethodologie;
  • concrete ervaring met het uitvoeren van diverse typen audits.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties;

  • vermogen tot zelfstandig werken met een gestructureerde aanpak;
  • resultaatgericht, kwaliteitsbewust en pragmatisch;
  • organisatiesensitief, overtuigingskracht, communicatief vaardig;
  • ervaring met data-analyse is een pré;
  • maatschappelijke betrokkenheid.

Waar kom je terecht

Het Erasmus MC is het meest vooruitstrevende universitair medisch centrum van Nederland, vernieuwend en trendsettend. Haar missie: een gezonde bevolking met als kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs en valorisatie. Daarmee heeft zij een belangrijke maatschappelijke rol. Het Erasmus MC heeft een jaarlijkse omzet van 2 miljard euro, 48 medische en wetenschappelijke afdelingen en 15.000 medewerkers met 90 verschillende nationaliteiten. Een prachtige werkomgeving die innovatie, excellente zorg en samenwerking faciliteert en stimuleert.

De arbeidsvoorwaarden

Op deze functie is de CAO UMC van toepassing – salarisschaal 12 met een maximum van 6.122 euro bruto per maand op basis van 36 uur. Daarnaast is er een vaste eindejaarsuitkering, betaalt het Erasmus 2/3 van de pensioenpremie en behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr. Consultant op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.