Hi, leuk dat je er bent.

Ben jij wetenschappelijk opgeleid en heb je zin in een avontuur? Lees dan vooral verder.

Kickstart jouw carrière in 6 maanden

Tijdens jouw traineeship bij ARC People maak je kennis met het relatief nieuwe werkveld audit, risk en compliance. Je gaat direct op hoog niveau aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, waar je het management inzicht geeft in hun belangrijkste risico’s. En na een half jaar, als het je bevalt, ga je er in dienst.

Tijdens het gehele traineeship krijg je begeleiding van ARC People, een eigen coach en kan je sparren met onze andere trainees. Zo ga je niet meteen vol het werkende leven in en kickstart je toch even flink je carrière!

Eerst doe je een assessment en hebben we samen een goed gesprek. Als dat allemaal klopt, dan kan je starten met je traineeship. Het begint met twee weken bootcamp bij ons in Hilversum en daarna ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Nog meer redenen om het te doen:

 • Na een succesvol afgerond traineeship krijg je gegarandeerd een baan met impact aangeboden bij de opdrachtgever
 • Je begint met een salaris van € 3.000, – (36 uur) en na een half jaar doen we er al wat bovenop
 • Drie vrije vrijdagen in de maand, de 4e vrijdag gaan we kennisdelen (en borrelen…)
 • Je gaat niet in het diepe: je krijgt een eigen coach die jou met alles helpt
 • Je stapt in een vakgebied waar experts schaars zijn: jouw waarde stijgt snel
 • Ik houd enerzijds van analyseren en anderzijds van menselijk contact. Oud-trainee,
  nu Senior Consultant Risk Consulting
 • Je analyseert, verbetert… en ondertussen spreek je met alle lagen in de organisatie. Tom - oud-trainee,
  nu Auditor
 • Doordat ik op deze manier startte, werd ik goed ondersteund bij het ontdekken van het werkende leven. Zita - oud-trainee
  nu Operational Auditor & Psycholoog
 • Ik wist niet of het werkveld bij me paste, maar het was sowieso een goede basis. Clarissa - oud-trainee,
  nu Internal Auditor & Compliance Specialist

Snel groeien in audit, risk & compliance.

Audit, Risk en Compliance is een avontuurlijk en relatief nieuw vakgebied dat – met de veranderende maatschappelijke eisen die worden gesteld aan bedrijven en organisaties – steeds meer een dagelijks onderdeel wordt bij bedrijven.

De professionals die in dit vakgebied werken – jij dus misschien, straks – onderzoeken met een brede blik, geven het management inzicht in de belangrijkste risico’s die zij lopen én helpen ze die risico’s goed te managen. Je werkt dus direct ‘op niveau’. Geen zorgen: je wordt echt geen accountant. Je draagt bij onze klanten vooral bij aan processen, data, IT, gedrag & cultuur en een nog betere strategie.

Wie zijn wij dan?

Ooit heetten we Audit People, nu ARC People. Want audit, risk en compliance zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veel organisaties doen het ‘erbij’ maar wij zijn erin gespecialiseerd. Wat we ook anders doen: wij werken zonder de hiërarchie van een BIG4-kantoor. Véél te vermoeiend, het is al druk genoeg. We groeien snel en stabiel, minimaal 30% per jaar.

Onze mensen hebben veel ervaring en dat gebruiken we ook om onze eigen trainees op te leiden. Dit doen we al jaren en met verreweg de meeste oud-trainees hebben we nog altijd contact. Sommigen zijn inmiddels zelfs onze opdrachtgever. Lijkt het je wat? We hebben ook jouw talent nodig, dus laat snel van je horen.

Onze opdrachtgevers

Maak kennis met Paulina en Mark