Hi, leuk dat je er bent.

Ben jij (bijna) afgestudeerd en heb je zin om op onderzoek uit te gaan?

Kickstart jouw carrière in 6 maanden

Tijdens jouw traineeship bij ARC People maak je kennis met het relatief nieuwe werkveld audit, risk en compliance. Je gaat direct op hoog niveau aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, waar je onderzoekt, analyseert en het management helpt om grip te houden op hun belangrijkste risico’s. En na een half jaar, als het je bevalt, ga je er in dienst. Tijdens het gehele traineeship krijg je begeleiding van ARC People, een eigen coach en kan je sparren met onze andere trainees. Zo ga je niet meteen vol het werkende leven in en kickstart je toch even je carrière!

Eerst doe je een assessment en hebben we samen een goed gesprek. Als dat allemaal klopt, dan kan je starten met je traineeship. Het begint met twee weken bootcamp bij ons in Hilversum en daarna ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

Nog meer redenen om het te doen:

 • Na een succesvol afgerond traineeship krijg je gegarandeerd een baan met impact aangeboden bij de opdrachtgever
 • Je begint, pas afgestudeerd aan de universiteit, met een salaris van € 3.000,- (36 uur) en na een half jaar doen we er al wat bovenop
 • Drie vrije vrijdagen in de maand, de 4e vrijdag gaan we kennisdelen (en borrelen…)
 • Je gaat niet in het diepe: je krijgt een eigen coach die jou met alles helpt
 • Je stapt in een vakgebied waar experts schaars zijn: jouw waarde stijgt snel
 • Ik houd enerzijds van analyseren en anderzijds van menselijk contact. Oud-trainee,
  nu Senior Consultant Risk Consulting
 • Je analyseert, verbetert… en ondertussen spreek je met alle lagen in de organisatie. Tom - oud-trainee,
  nu Auditor
 • Doordat ik op deze manier startte, werd ik goed ondersteund bij het ontdekken van het werkende leven. Zita - oud-trainee
  nu Operational Auditor & Psycholoog
 • Ik wist niet of het werkveld bij me paste, maar het was sowieso een goede basis. Clarissa - oud-trainee,
  nu Internal Auditor & Compliance Specialist

Voor kritische en onderzoekende types

Audit, Risk en Compliance is een avontuurlijk en nieuw vakgebied dat – met de veranderende maatschappelijke eisen – steeds relevanter wordt bij grote bedrijven en organisaties. Je onderzoekt processen, projecten, innovaties, gedrag, enzovoorts. Daarvoor moet je nieuwsgierig zijn en kritisch kijken naar alles wat voorbijkomt. Uiteindelijk geef je het management inzicht in de belangrijkste risico’s die zij lopen én je helpt ze die risico’s goed te managen. Je werkt dus direct ‘op niveau’ en je wordt zéker geen accountant. Integendeel: je draagt bij aan processen, data, IT, gedrag & cultuur en een betere strategie.

Wie zijn wij dan?

Ooit heetten we Audit People, nu ARC People. Want audit, risk en compliance zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Veel organisaties doen het ‘erbij’ maar wij zijn erin gespecialiseerd. Wat we ook anders doen: wij werken zonder de hiërarchie van een BIG4-kantoor. Véél te vermoeiend, het is al druk genoeg. We groeien snel en stabiel, minimaal 30% per jaar. Onze mensen hebben veel ervaring en dat gebruiken we ook om onze eigen trainees op te leiden. Dit doen we al jaren en met verreweg de meeste oud-trainees hebben we nog altijd contact. Sommigen zijn inmiddels zelfs onze opdrachtgever. Lijkt het je wat? We hebben ook jouw onderzoekende en analytische talent nodig, dus laat snel van je horen.

Onze opdrachtgevers

Maak kennis met Paulina en Mark