Trainee Audit - ARC People - Hilversum

Introductie

Wil jij namens de directie onderzoek doen naar de betrouwbaarheid van de bedrijfsvoering en heb je affiniteit met Compliance? Wil je opgeleid worden tot een volwaardig auditor met uitzicht op vaste baan en ben je per 1 maart beschikbaar? Dan is dit echt een super mooie kans!

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als bedrijfsonderzoeker in dienst van ARC People. Je doet namens de directie van één van onze opdrachtgevers onderzoek of het bedrijf goed en betrouwbaar functioneert. In dit geval betreft onze opdrachtgever Achmea, één van de belangrijkste financiële dienstverleners op de Nederlandse markt. Voor Achmea zoeken we een Audit Trainee met affiniteit met Compliance (dit betreft o.a. integriteit en wet- en regelgeving met als standplaats Zeist). Vanzelfsprekend is thuiswerken voorlopig de norm.

Je bevindingen bespreek je met de directie en de betrokken managers. In overleg met hen bepaal je welke vervolgstappen eventueel worden gezet om tot verbetering te komen. Je hebt dus, ondanks je geringe werkervaring, een verantwoordelijke rol en contacten op hoog niveau binnen de organisatie. En dat is leuk omdat je van bovenaf inzicht krijgt in het functioneren van een organisatie. En dat als Starter! Om deze rol goed te kunnen uitvoeren, bieden wij je intensieve begeleiding in de vorm van een erkende opleiding en coaching.

De functie-eisen

Als Trainee Audit voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding;
  • Studierichting Bedrijfskunde, Organisatiewetenschappen, Organisatiepsychologie of vergelijkbaar met affiniteit met Compliance (juridisch);
  • Affiniteit met het doen van Onderzoek;
  • Prettig nieuwsgierige, positief kritische en onderzoekende instelling;
  • Analytisch, Luisteren en Gespreksvaardig;
  • Onafhankelijk, Oordeelsvorming en Leervermogen;
  • Oordeelsvorming en Leervermogen;
  • Woonachtig Randstad, per 1 maart 2021 beschikbaar.

Waarom dit traineeship?

ARC People is op zoek naar een afgestudeerde en getalenteerde Acadeem die ervoor kiest om de komende 3 jaar werkzaam te zijn binnen internal audit. Wij bieden jou een leertraject van 6 maanden wat je afsluit met een erkend diploma en een contract. In het leertraject zit een bootcamp van 2 weken, diverse terugkomdagen en coach sessies en persoonlijke begeleiding (op het gebied van kennis, vaardigheden en loopbaan). Het traject duurt iets meer dan 6 maanden

Jouw arbeidsvoorwaarden?

Het is een functie voor 40 uur per week. De standplaats wordt Zeist, thuiswerken is voorlopig de norm. De opleidingen en coaching zijn in Hilversum en Amsterdam.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, Sr.Consultant op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.