Trainee Risk Management - Amstelveen

Introductie

Ben je net afgestudeerd en nu nog lekker aan het uitrusten en aan het opladen maar tóch ook alvast aan het nadenken over een mogelijke nieuwe eerste stap in je carrière? Dan is dit een supermooie kans! Sluit je aan ons Trainee Program en laat je opleiden tot een volwaardig Risk Officer met uitzicht op een vaste baan.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als bedrijfsonderzoeker in dienst van ARC People. Op de afdeling Risk & Compliance van Blue Sky Group word jij medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van de riskmanagement activiteiten voor de BSG-organisatie en haar klanten.

Wie zijn BSG?

De best mogelijke pensioenvoorziening voor deelnemers van pensioenfondsen. Voor minder doen ze het niet bij Blue Sky Group. Zij streven naar ‘meer voor nu en later’. Dat gaat niet alleen over meer geld. Het gaat ook over meer aandacht, service, inzicht en overzicht. Als allround pensioenuitvoerder nemen ze pensioenfondsen en hun bestuurders graag werk uit handen. Zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun daadwerkelijke bestuurswerk. In het vertrouwen dat zaken als pensioenadministratie, bestuursondersteuning en vermogensbeheer bij BSG in goede handen zijn. Als betrokken pensioenspecialist weten ze wat er speelt bij hun opdrachtgevers en hun deelnemers. Bij BSG werk je in een compacte, informele organisatie goed samen langs korte lijnen tussen vakmensen en met opdrachtgevers. Ze zijn betrokken bij hun klanten en bij elkaar. Persoonlijk contact vinden ze belangrijk, bijvoorbeeld via maandelijkse borrels, sportevenementen en teamuitjes.

De afdeling Risk & Compliance rapporteert rechtstreeks aan de directie van BSG en de Besturen en de sleutelfunctiehouders risicomanagement van de KLM-fondsen. Binnen BSG is de afdeling eindverantwoordelijk voor het beheer van het Internal Control Framework en worden de riskmanagement- en compliance activiteiten van BSG gecoördineerd en aangestuurd. BSG maakt de volgende stap in volwassenheid van haar risk-managementfunctie. De afdeling bestaat uit 7 fte.

Waarom dit traineeship?

ARC People is op zoek naar een afgestudeerde en getalenteerde WO’er die ervoor kiest om het avontuur aan te gaan binnen Risk Management. Door middel van het ARC Talent Program bieden we jou een leertraject van 6 maanden, wat je afsluit met een diploma en een contract. In het leertraject zit een bootcamp van 2 weken, diverse terugkomdagen en coach sessies en persoonlijke begeleiding (op het gebied van kennis, vaardigheden en loopbaan). Het traject duurt iets meer dan 6 maanden.

Jouw profiel

Om als trainee te kunnen instromen voldoe je aan de volgende eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding;
  • Studierichting bedrijfskunde, bestuurskunde, organisatiewetenschappen of vergelijkbaar;
  • Affiniteit met het doen van onderzoek en het geven van adviezen;
  • Prettig nieuwsgierige, positief kritische en onderzoekende instelling;
  • Analytisch, luisterend en gespreksvaardig;
  • Leergierig en gewend om jezelf kwetsbaar op te stellen;
  • Je bent beschikbaar op korte termijn.

Jouw arbeidsvoorwaarden?

Het is een functie voor 36-40 uur per week. De werklocatie is in Amstelveen. De opleidingen en coaching zijn in Hilversum. Als trainee ontvang je gedurende het traineeship een salaris van 3.330,- op basis van 40 uur. Bij indiensttreding bij de opdrachtgever ligt er een mooie salarisverhoging in het verschiet.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op nummer 06-81042498.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede starters aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.