(VERVULD) Interim Internal Auditor - Amsterdam

Introductie

Voor onze klant binnen een grote onderwijsinstelling in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Interim Internal Auditor.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat je binnen deze opdracht van 200 uur ontfermen over een belangrijk onderzoek binnen het onderwerp Huisvesting. Het betreft een maatwerk onderzoek, op verzoek van het bestuur. Voor dit onderzoek is reeds een concept onderzoeksopzet geschreven, wat je aanscherpt (waar nodig) voordat je van start gaat met de uitvoering van het onderzoek. Je komt te werken binnen het Internal Audit team van vier collega’s, waarbij je in dit onderzoek ondersteund zal worden door een junior collega.  

Wat vraagt onze klant van jou?

  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor de start van deze opdracht van 200 uur, waarbij het ‘veldwerk’ voor 8 juli is afgerond (i.v.m. schoolvakanties);
  • Je bent tussen de 32 – 40 uur per week beschikbaar waarbij je 2 of 3 dagen per week op locatie werkt in Amsterdam;
  • Je nam eerder bij internal audits het element gedrag & cultuur mee en je weet binnen een complexe omgeving onderzoek uit te voeren;
  • Financiële kennis is een pre;
  • Objectkennis op het gebied van huisvesting is een pre.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV, beschikbaarheid en tariefwens naar kim@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Kim Frieseman, op nummer 06-42095266.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.