(VERVULD) Interim Internal Auditor - Regio Den Haag

Introductie

Met jouw expertise in internal audits ga je aan de slag als interim Internal Auditor bij een Nederlandse supermarktketen. Deze opdracht van 32 uur per week zal halverwege februari 2024 starten en tot eind maart 2024 duren.

Functie

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een interim Internal Auditor.

Wat ga je doen?

Als interim Internal Auditor ga jij bij deze organisatie een internal audit uitvoeren op betaalpleinen met agressie en lekkage (diefstal) als onderwerpen. Je gaat het bestaande normenkader toetsen d.m.v. interviews en locatie-bezoeken. Deze audit heeft ook een adviserende rol. Een pragmatische aanpak is gewenst, zodat een vertaling naar de werkvloer gemaakt kan worden.

Vereisten

  • Ervaring als Internal Auditor, bij voorkeur in de retail;

  • Kennis van soft controls is een grote pré;

  • Je kan zelfstandig werken;

  • Pragmatisch.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets: 06-810 424 98.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.