(VERVULD) Interim IT Auditor - Rotterdam

Introductie

Voor een kleine verzekeraar in Zuid Holland zoeken wij een Interim IT Auditor die opereert vanuit de 1e lijn. Start in januari, 16 uur per week.

Functie

Wat ga je doen?

Als interim IT Auditor kom je te werken binnen een kleine organisatie, met korte lijnen. Snel schakelen is hier belangrijk. Binnen deze opdracht van 200 uur (verdeeld over 3 maanden, met optie tot verlening), ga je een IT self assessment uitvoeren op de 58 control maatregelen vanuit de Good Practice Informatiebeveiliging 2023 van DNB. Hierbij zul je het bestaande control framework onder de loep nemen en updaten. Ook het uitvoeren, documenteren en formuleren van verbeterpunten vanuit de assessments is onderdeel van deze opdracht. Daarnaast zul je daar waar nodig direct verbeterpunten doorvoeren (vanuit 1e lijn) en jouw stakeholders adviseren.  

Idealiter start deze opdracht in januari voor een periode tot april. Afhankelijk van de uitkomsten vanuit het IT self assesment, kan de opdracht verlengd worden. Het gaat om een hybride opdracht voor ongeveer 16 uur per week.

De functie-eisen

Om als interim IT Auditor aan de slag te kunnen, dien je te beschikken over onder andere de volgende functie-eisen:

  • Werkervaring als IT Auditor bij voorkeur bij een verzekeraar/ financiĆ«le dienstverlener, aangevuld met een RE titel;

  • Ervaring met de Good Practice Informatiebeveiliging van DNB;

  • Gedreven en proactief, om niet alleen verbeterpunten te formuleren, maar ook actief door te voeren;

  • Je hebt een oplossingsgerichte en pragmatische attitude.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV, beschikbaarheid en tariefwens naar kim@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Kim Frieseman, op nummer 06-42095266.