(VERVULD) Interim manager CDD - Heerlen (hybride)

Introductie

We zoeken een ervaren interim manager CDD met sterke inhoudelijke kennis en de benodigde skills om veranderingen door te voeren. De opdracht start half mei, 28-36 uur per week, voor minimaal 3 maanden.

Functie

Wat ga je doen?

Je gaat samen met de huidige manager CDD een kwaliteitsslag maken. Jij zult als “knowledgelead” aan de slag gaan, als rechterhand van de manager CDD. Het CDD team bestaat uit circa 25 specialisten. Deze specialisten zul jij gaan coachen waardoor er een duurzame oplossing komt en de gap met verbeterpotentieel wordt gesloten. 

Er wordt hybride gewerkt (en je wordt tenminste 2 dagen in de week op kantoor verwacht). Het uurtarief is in overleg.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een flink aantal jaren aantoonbare CDD ervaring.

  • Je bent een samenwerker, bent makkelijk benaderbaar en hebt aantoonbare bijdagen geleverd aan diverse verbetertrajecten.

  • Op korte termijn beschikbaar.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op 06-81042498.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.