(VERVULD) Internal Risk & Control Officer - Hilversum (Hybride)

Introductie

Zorg jij voor vertrouwen, verbinding en verbetering als Internal Risk & Control Officer bij Transdev? Een maatschappelijk betrokken mobiliteitsbedrijf, waar duurzaamheid en innovatie hoog op de agenda staan. (32-40 uur per week, max. €112K)

Functie

Wat ga je doen?
Als Internal Risk & Control Officer ben je verantwoordelijk voor de effectiviteit van het risicobeheer. In deze rol ligt je focus met name op de financiële processen. Je hebt een ondersteunende en adviserende rol maar voert ook controles uit en rapporteert hierover naar zowel de directie van Transdev Nederlands als naar Transdev Group. Je werkt op basis van het jaarplan dat je samen met je collega’s van operationeel risicomanagement en compliance hebt opgesteld. Risico-identificatie en -assessment kennen voor jou geen geheimen en je vindt het leuk om te helpen bij het inrichten van processen en controls. Eventuele verbeterpunten rapporteer je, om vervolgens op basis van actieplannen verbeteringen door te (laten) voeren.

Een bepalende functie dus, waarin je (mede) verantwoordelijk bent voor:

 • De effectiviteit van het risicobeheer;

 • Toetsing op de naleving van het beleid en de procedures en het rapporteren daarover aan de Raad van Bestuur en de Transdev Group;

 • Identificatie, beoordeling en vertaling van risico’s naar beleid en processen.;

 • Beheren en onderhouden van Transdev Nederland brede Risico Register i.o.v. Transdev Group;

 • Zorgt dat voorstellen voor actieplannen worden gedaan bij geconstateerde tekortkomingen en rapporteert over de voortgang.;

 • Ondersteunt en levert input bij audits in het kader van bijvoorbeeld ISO, ISAE, en jaarverslaglegging;

 • Goede contacten en samenwerking binnen de diverse geledingen van de organisatie, zoals HR, Juridische Zaken, Inkoop en Finance maar ook organisatieonderdelen die zorgen voor het bus-, trein, taxivervoer en ambulances.

Waar kom je terecht?
Transdev is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Transdev geeft mensen de vrijheid om te reizen. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles. Transdev is actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis. Innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda. Denk hierbij aan de autonome shuttles en de wens om een volledig emissievrije vloot te hebben in 2030! Er werken in totaal 6000 mensen in Nederland en het internationale hoofdkantoor is in Parijs gevestigd. Je komt terecht in een (tweedelijns) team van 6 professionals, met ieder een eigen specialisme binnen Risk, Compliance en Internal Control.

Wat neem je mee?
Je overziet en doorziet de belangen en processen binnen organisaties. Je bent benaderbaar en zoekt verbinding met collega’s op verschillende niveaus in de organisatie. Je bent een natuurlijke ambassadeur van de normen en waarden van de organisatie.

Verder vragen wij:

 • HBO of academisch werk- en denkniveau, relevante studierichting als accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfskunde;

 • Bij voorkeur aangevuld met opleidingen op het gebied van Ethiek, Risico Management of Internal Audit/Control;

 • Je bent een overtuigende professional met tenminste 7 jaar werkervaring in een professionele complexe setting;

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • Beschikbaarheid tussen de 32-40 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je ontvangt een salaris tussen €5.796 en €7.245 passend bij jouw ervaring en expertise; 

 • Een maximale variabele beloning van 12%, een 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag;

 • 25 tot 30 vakantiedagen (afhankelijk van je leeftijd);

 • De mogelijkheid om deels thuis te werken en een budget van €500 om een thuiswerkplek in te richten;

 • Alles goed geregeld: een smartphone en laptop;

 • Vergoeding van jouw reiskosten conform CAO OV of een NS Businesskaart;

 • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Rail&OV.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets, Senior Executive Search Consultant op 06-81042498.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen wij daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop op deze uitdagende functie.