ARC People viert 10 jarig bestaan met klanten

27 juni 2023

Afgelopen week – op 22 juni – vierden we nogmaals ons 10-jarig bestaan, dit keer samen met onze klanten en relaties. Het event vond plaats op een prachtige locatie middenin het bos en was een groot succes, zoals blijkt uit alle enthousiaste reacties die we hebben ontvangen. Onwijs bedankt daarvoor!

Van kriebelende hapjes tot natuureducatie

Een van de hoogtepunten was de insectenproeverij, waarbij we onze smaakpapillen verrasten met heerlijke insectenbereidingen. Ondanks aanvankelijke twijfels, gingen velen de uitdaging aan en werden beloond met een unieke smaakervaring.

Hoewel de geplande boswandeling vanwege de regen moest worden geannuleerd, zorgden twee vrijwilligers van Staatsbosbeheer op locatie voor een boeiende uitleg over de natuur, met uitgebreide kennis en fascinerende verhalen.

Het event bood verder volop gelegenheid tot interactie en netwerken. Gasten konden nieuwe connecties leggen, ervaringen delen en waardevolle inzichten uitwisselen met gelijkgestemde professionals uit verschillende sectoren.

“We waren verheugd om onze gewaardeerde klanten en relaties te verwelkomen tijdens dit bijzondere event. Het was een kans om onze waardering te tonen voor hun steun en vertrouwen in ons gedurende de afgelopen 10 jaar,” aldus mede-oprichter van ARC People, Marc van Heese. “Het succes van dit event is een bevestiging van de sterke relaties die we hebben opgebouwd en de waardevolle connecties die we hebben kunnen leggen.”

Op naar de volgende 10 jaar

Met een solide basis van 10 jaar succes kijken we vol vertrouwen naar de toekomst van ARC People en onze voortdurende inzet om professionals te matchen en organisaties te laten groeien.