Internal Audit: de basics

Meer impact als internal auditor

Ben jij klaar om je auditkennis en -vaardigheden te boosten en een professionele(r) speler te worden in het snel veranderende landschap van internal audit? Door deze in-company training zul je meer impact maken als internal auditor!

De wereld van de internal auditor is de afgelopen jaren drastisch veranderd. In tijden van toenemende onzekerheid voor bestuurders, voelen commissarissen een grotere verantwoordelijkheid. De externe accountant staat onder enorme druk, terwijl toezichthouders krachtiger optreden dan ooit tevoren. Ondertussen evolueren tweedelijns functies naar een hoger niveau van volwassenheid. In dit uitdagende speelveld moet de internal auditor een sterke rol spelen.

De onderwerpen waarover jij alles gaat leren

Ontdek de kernaspecten van internal audit tijdens deze dynamische basistraining. De exacte inhoud van de training bepalen we samen op basis van jouw behoeften. Je kunt hierbij denken aan de volgende onderwerpen:

  • Duik diep in de auditfunctie en haar context.
  • Leer het auditproces van begin tot eind beheersen.
  • Verken risicomanagement als cruciaal aandachtsgebied en leer hoe je hierop kunt anticiperen.
  • Leer hoe je een interne audit opzet en succesvol uitvoert.
  • Verken algemene controlmodellen voor effectieve audits.
  • Versterk je auditcompetenties en bouw aan je vaardigheden.
  • Ontdek het belang van gedrag, houding en cultuur in audits, oftewel de ‘soft controls’.

Na deze intensieve basistraining beheers je alle ins en outs van het vakgebied. Je rugzak is gevuld met waardevolle kennis en je auditvaardigheden zijn aangescherpt. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor je omgeving, klaar om impact te maken en waarde toe te voegen.

Wat u verder moet weten

Deze training is nog niet ingepland op een vaste datum. Laat alsjeblieft wel jouw interesse weten aan ons, plus wanneer je de training ongeveer zou willen volgen. Vanaf 4 geïnteresseerde deelnemers kan deze opleiding namelijk al worden ingepland. Voor individuele geïnteresseerden, maar ook in-company, voor jou samen met je collega’s.

Sander van Oosten, expert op het gebied van internal audit en risicomanagement, zal de training leiden. Hij wordt ondersteund door een team van andere specialisten met jarenlange ervaring in het vak en het geven van trainingen.

Investering

De basistraining duurt in principe 8 dagen, maar in overleg kunnen we de training inkorten of juist uitbreiden. De kosten worden bepaald op basis van jouw wensen en behoeften. Een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt in je groei als professional.

Meer weten over de mogelijkheden?

Laat hieronder je contactgegevens achter en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen

Voor vragen over uw aanmelding kunt u mailen naar Marlou Akchich-Dingen via marlou@arcpeople.nl. Wilt u toch nog meer details weten over de inhoud van de training? Dan kunt u Sander van Oosten het beste even mailen op sander@arcpeople.nl

Benieuwd hoe de cursisten de opleiding hebben ervaren?

Soms kan een klant het beter vertellen dan wij zelf. Lees daarom de ervaring van het UWV over deze opleiding.
Lees meer

Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323
Marlou Akchich-Dingen
Manager Marketing & Communicatie
06-42095265