Outsourcing

Het uitbesteden van uw audit, risk of compliance functie

Bij volledige outsourcing van uw audit, risk of compliance-functie neemt ARC People de werkzaamheden voor één of meerdere van deze functies van u over. Voor relatief kleine organisaties is outsourcing vaak een passende oplossing om veelal specifieke en wisselend benodigde kennis in huis te kunnen halen. Of om eerst eens te ervaren hoe een externe specialist zo’n functie zou invullen, alvorens u tot invulling met eigen personeel overgaat.

Dit zijn uw directe voordelen, wanneer u kiest voor uitbesteding van uw audit, risk of compliance functie:

  • U bespaart kosten. Wij zetten alleen professionals in met specifieke kennis en kunde wanneer het echt nodig is (eventueel parttime);
  • U krijgt direct een volwaardige functie waar de organisatie op kan steunen (die vanaf dag 1 voldoet aan de standaarden die de diverse beroepsregels aan de functie stellen);
  • U wordt door ons voorzien van up-to-date kennis uit de markt. Voor de meest uiteenlopende risico’s en verschillende manieren om die risico’s te beheersen, passend bij uw organisatie.

Benieuwd naar outsourcing in de praktijk?

Soms kan een klant het beter vertellen dan wij zelf. Lees daarom het verhaal van onze relatie NV schade over hun ervaring bij het volledig uitbesteden van de Internal Audit Functie aan ARC People.
Lees meer

Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323