Opleiding

Audit, risk management of compliance opleiding

Deskundigheid is één van de pijlers waarop ARC People is gebouwd. Die deskundigheid houden we niet voor onszelf, maar delen we geregeld met onze relaties. In korte kennis-sessies en opleidingen. Het opleidingsaanbod van ARC People varieert van één- tot achtdaagse opleidingen. De opleidingen variëren van de basics van het vak (zoals de basistraining Internal Audit of de basistraining IT Audit) tot specifieke inhoudelijke onderwerpen als data-analyse, IT-Risk, informatiebeveiliging, steekproeven of gedrag, houding en cultuur.

De professionals van ARC People dragen met plezier hun kennis over. Zij doceren regelmatig over het audit, risk of compliance vakgebied aan hogescholen en bij in-company opleidingen en trainingen. De docenten zijn voor een groot gedeelte van hun tijd zelf actief in het werkveld van audit, risk en compliance, waardoor er een sterke wisselwerking met de praktijk is.

De meeste van de trainingen die we verzorgen, vinden plaats in kleine groepen, om een goede interactie en diepgang te kunnen hebben. We beschikken bij ARC People over een ruime, prettige opleidingsruimte. Ook kan de opleiding desgewenst bij u op locatie plaatsvinden.

Wilt u bij ons een basistraining volgen of met ons sparren over de invulling van een specifieke opleiding? We kijken ernaar uit om daarover met u het gesprek aan te gaan.

Neem contact op om uw specifieke opleidingsbehoefte met ons te bespreken.
Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323