Actueel

De vakgebieden audit, risk en compliance zijn volop in ontwikkeling. Via onze insights & updates bieden we je maandelijks het laatste nieuws, opinies en blogs over deze vakgebieden. Heb je zelf een inzicht dat je zou willen delen, neem dan contact met ons op.

Lees hieronder het laatste nieuws of ga rechtstreeks naar het complete overzicht van onze nieuwsbrieven.

Abonneer je voor insights & updates over audit, risk en compliance.

Meld je hier aan
Meld je aan voor de tweedaagse IT Audit basistraining
12 april 2021
Het audit vakgebied heeft steeds mee raakvlakken met IT. Tijdens onze tweedaagse IT audit basistraining leren we jou de basics waarmee je direct aan de slag kan.
Tijd voor iets luchtigs: Auditor Jokes!
7 april 2021
NBA-voorzitter Marco van der Vegte riep vorige week op: ‘Humor nodig om te relativeren in crisistijd’. Tijd voor wat kantoorhumor: wat vind jij van deze auditor jokes?
Innovatie van Internal Audit: 2 jaar verder. Waar staan we nu?
22 maart 2021
De wereld verandert razendsnel, maar hoe zit het met de innovatie van Internal Audit? Wat doet onze beroepsgroep en welke rol speelt het IIA?
Suzanne Walraven over de kansen binnen risk en compliance
16 maart 2021
Wat zijn de grootste uitdagingen en kansen binnen risk en compliance en welke thema’s staan centraal? Suzanne Walraven vertelt er alles over.
Interimmen in tijden van Corona: vrijheid versus vastigheid
15 maart 2021
Interimmen in tijden van Corona: een mooie les over zzp’ers en de struggle tussen vrijheid versus vastigheid.
Co-sourcing: samen bouwen aan IIA Standards compliance
8 maart 2021
Onafhankelijke review van audit processen is een onmisbaar element in het nastreven van IIA Standards. Hoe doe je dat als kleine(re) auditfunctie?
ATM, de nieuwe DNB toezichtaanpak voor pensioenfondsen
1 maart 2021
De nieuwe DNB toezichtaanpak voor pensioenfondsen: ATM (Actualisatie Toezicht Methodologie). Hoe werkt het en wat betekent het voor u?
Luisteren steeds meer ondergesneeuwd
15 februari 2021
Luisteren is de kern van het auditvak, maar wordt steeds meer ondergesneeuwd, door afleidingen en andere vaardigheden. Gelukkig kun je het leren en verbeteren.
Grotere diversiteit aan auditvragen vraagt om flexibiliteit
8 februari 2021
Naast het aantal audit functies, groeit ook de diversiteit aan auditvragen. Dit vraagt om flexibiliteit. Wat zijn de belangrijkste uitdagingen?
Een internal auditor voor Ajax? Schot voor open doel
5 februari 2021
Miljoenenspits Ajax niet opgenomen op de spelerslijst Europa League. Wat ging er mis en hoe zit het met risicomanagement en internal audit?
Het laatste nieuws en updates over audit, risk en compliance
1 februari 2021
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates over audit, risk en compliance bij ARC People: een overzicht van onze laatste nieuwsbrieven.
Werking van een proces vaststellen met steekproeven
28 januari 2021
Hoe gebruik je als auditor een statistische steekproef om een uitspraak te doen over de werking van een proces in zes stappen?
1 2 3 4 5 6