Risk services

Aantoonbaar in control op uw belangrijkste risico’s

Ondernemen is risico’s nemen. Het goed beheersen van risico’s, maakt het voor organisaties mogelijk om zich te richten op datgene waar ze goed in zijn. Het managen van risico’s is niet anders dan vooruitkijken, anticiperen op onzekere gebeurtenissen en daar de nodige maatregelen voor treffen. Die onzekere gebeurtenissen kunnen zowel een bedreiging als een kans zijn voor uw organisatie.

Risico’s kennen in de praktijk een steeds grotere variatie en komen sneller op dan voorheen. De enorme variatie in risico’s vraagt van uw organisatie steeds meer expertise op het gebied van de inhoudelijke risico’s én de manier waarop u deze het beste kunt managen. Ook verlangt de buitenwereld steeds meer dat u kunt aantonen dat u ‘aantoonbaar in control’ bent op de belangrijkste risico’s.

De specialisten van ARC People kunnen uw organisatie helpen bij het identificeren van risico’s en het uitwerken van passende beheersmaatregelen of het monitoren daarvan. Zodat u weer snel en effectief vooruit kunt.

Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen?

Wij zijn ook actief op het gebied van (internal) audit en compliance. Voor andere vragen over risicomanagement kunt u contact opnemen met Sander van Oosten.
Bekijk ons aanbod
Contact
Sander van Oosten
Partner
06-18804323