Interim

Snel een interimmer nodig? Geen probleem.

Heeft u behoefte aan een interimmer voor de tijdelijke invulling van een audit, risk of compliance positie? Of zoekt u specifieke expertise in deze drie vakgebieden? Neem dan contact op met onze snelle en ervaren Interimdesk.

ARC People heeft de afgelopen jaren bij meer dan honderd organisaties in deze behoefte voorzien. Wij zetten onze eigen professionals in of maken gebruik van een zelfstandige (zzp) interim audit consultant, risk manager of compliance manager waarmee wij al eerder naar tevredenheid werkten.

Vaak is er haast geboden bij een interim vraag. Daar zijn wij aan gewend. Door de combinatie van eigen professionals en het beste interim netwerk van Nederland is de Interimdesk van ARC People in staat u binnen drie werkdagen de keuze te geven uit minimaal twee passende, beschikbare kandidaten.

Wij hebben o.a. ervaring in de volgende branches:

  • financiële sector (banken, verzekeraars, pensioenfondsen en toezichthouders;
  • retail;
  • zorginstellingen;
  • universiteiten;
  • gemeenten en provincies;
  • woningcorporaties;
  • scale-ups.

Met onze interim professionals kunnen wij uw organisatie ondersteunen bij een breed palet van onderwerpen binnen audit, risk en compliance, zoals specifieke audits, het opzetten van een internal audit, risk of compliance functie, data-analyse, informatiebeveiliging, CDD et cetera.

Met co-sourcing en outsourcing kan ARC People u voorzien van een meer permanente uitbesteding van uw audit, risk of compliance activiteiten.

Aanvraag voor de ARC Interimdesk

Wanneer u al informatie geeft over de opdracht, kunnen wij direct al duidelijkheid geven over de opties. Wij nemen sowieso contact met u op.

Contact
Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162