Interim

Snel een interimmer nodig? Geen probleem.

Door de alsmaar veranderende, complexere wereld en steeds nieuwe wet- en regelgeving ontstaan er nieuwe risico’s en kansen. Audit, Risk en Compliance worden hierdoor steeds relevanter. ARC People focust al jarenlang op alléén deze vakgebieden, waardoor wij de markt en de uitdagingen kennen als geen ander. De ervaren interim professionals kennen dus ook úw risico’s en maken ze snel beheersbaar. Heeft u ons nodig? Met onze 2-IN-3-service presenteren wij u 2 geschikte interimmers binnen 3 dagen. Ook voor uw complexe vraagstukken. En, niet onbelangrijk, voor een fair tarief.

ARC People heeft de afgelopen jaren bij meer dan honderd organisaties in deze behoefte voorzien. Wij zetten onze eigen professionals in of maken gebruik van een zelfstandige (zzp) interim audit consultant, risk manager of compliance manager waarmee wij al eerder naar tevredenheid werkten.

Vaak is er haast geboden bij een interim vraag. Daar zijn wij aan gewend. Door de combinatie van eigen professionals en het beste interim netwerk van Nederland is de Interimdesk van ARC People in staat u binnen drie werkdagen de keuze te geven uit minimaal twee passende, beschikbare kandidaten.

Wij hebben o.a. ervaring in de volgende branches:

  • financiële sector (banken, verzekeraars, pensioenfondsen en toezichthouders;
  • retail;
  • zorginstellingen;
  • universiteiten;
  • gemeenten en provincies;
  • woningcorporaties;
  • scale-ups.

Met onze interim professionals kunnen wij uw organisatie ondersteunen bij een breed palet van onderwerpen binnen audit, risk en compliance, zoals specifieke audits, het opzetten van een internal audit, risk of compliance functie, data-analyse, informatiebeveiliging, CDD et cetera.

Met co-sourcing en outsourcing kan ARC People u voorzien van een meer permanente uitbesteding van uw audit, risk of compliance activiteiten.

Aanvraag voor de ARC Interimdesk

Wanneer u al informatie geeft over de opdracht, kunnen wij direct al duidelijkheid geven over de opties. Wij nemen sowieso contact met u op.

Contact
Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162