ARC People wint derde FD Gazellen Award

2 november 2021

Yes!

Vorige week ontvingen we bericht van het FD dat ARC People voor de derde keer op rij een FD Gazellen Award wint. Daarmee zijn wij één van de snelst groeiende middelgrote bedrijven van Nederland! 

Minstens 20% groei

Voor de achttiende keer organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen. Dit jaar bestaat de lijst met snelst groeiende bedrijven uit 691 FD Gazellen. Dat zijn in totaal 691 FD Gazellen die minimaal 20% in omzet wisten te groeien over de afgelopen drie jaar. Dat is zo’n 10% minder dan vorig jaar, toen er 772 FD Gazellen waren. Niet slecht voor een jaar waarin de economie met 3,7% kromp. Veel snelle groeiers wisten juist te profiteren van de gevolgen van de coronapandemie.

Oprichters Marc van Heese en Sander van Oosten: “Wij zijn super trots op onze kandidaten, klanten en collega’s, want zonder hen was dit natuurlijk nooit gelukt. Sinds de oprichting groeien we snel en stabiel – tenminste 30% per jaar – en zijn inmiddels een middelgroot bureau dat zich dedicated richt op audit, risk en compliance. Onze specialisten dan ook toegewijd in deze vakgebieden en hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Al deze expertise zetten we ook in om onze eigen trainees op te leiden, zodat er continu nieuw talent op de markt komt.”

De officiële uitreiking

Op 25 november worden de awards tijdens een groots event uitgereikt in Theater Amsterdam. De trotse winnaars van ARC People mogen op die dag hun prijs in ontvangst nemen. Ook krijgen zij te horen op welke plek ze exact zijn geëindigd.

Contact
Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162