De stand van de interimmarkt voor zelfstandigen actief in Audit, Risk en Compliance

2 november 2018
Hierbij het eerste ARC People Interim Kompas. Het ARC People Interim Kompas geeft een beeld van de huidige situatie van en de verwachtingen voor de interim-markt in Audit, Risk en Compliance.

Het kompas is tot stand gekomen op basis van een enquête onder zelfstandige interim professionals, die actief zijn in de vakgebieden Audit, Risk en Compliance. Belangrijkste onderwerpen in zijn:

  • de omvang van de opdrachtenportefeuille;
  • de hoogte van de tarieven;
  • en de wijze waarop zelfstandige interim professionals aan hun opdrachten komen.

Naast deze vaste elementen, is er elke editie ook aandacht voor een specifiek thema binnen de interim-markt. Dit jaar is gekeken naar de inhoud van de opdrachten: voor welke specifieke onderwerpen worden de zelfstandigen gevraagd?

De resultaten hebben wij vastgelegd in een infographic. Infographic ARC People Interim Kompas

Wij bedanken iedereen die heeft meegewerkt aan deze enquête. Wij hebben er met plezier aan gewerkt. Het geeft iedereen die interesse heeft in de markt van de zelfstandig hoger opgeleide interim professionals, actief in Audit Risk en Compliance, een beter beeld. Bij meerdere enquêtes zal het inzicht in trends ook zichtbaar worden, evenals de voorspellende waarde van de enquête over de toekomst van de markt.

De enquête kan altijd volledig anoniem worden ingevuld. Wil jij medio 2019 ook deelnemen aan de volgende enquête, mail dan uw mailadres naar info@arcpeople.nlmet het onderwerp ‘Enquête 2019’.

Zijn er onderwerpen waar je als zelfstandige meer van zou willen weten, laat het ons weten op info@arcpeople.nl en mogelijk nemen wij dit een volgende enquête mee.