Terugblik op een geweldige dag

20 juni 2023

Met trots kijken wij terug op een geslaagde dag tijdens een feestelijk event voor alle professionals die de afgelopen jaren een nieuwe functie, opdracht of traineeship via ons hebben gevonden, ter ere van het 10-jarig bestaan van ARC People. Het was een dag vol interactie en lekker eten met professionals uit de wereld van audit, risk en compliance.

Het evenement – dat plaatsvond op 15 juni – bracht een diverse groep experts samen op een prachtige locatie, middenin het bos. Tijdens een overheerlijke barbecue was er gelegenheid om nieuwe connecties te leggen en kennis uit te wisselen.

Daarnaast zorgde een speciale bosverkenning onder leiding van een ervaren vrijwilliger voor een unieke ervaring. De deelnemers ontdekten de natuurlijke schoonheid van het bos en leerden over de flora en fauna.

“Het 10-jarig jubileum van ARC People was een mijlpaal die we met trots wilden vieren. We wilden onze waardering tonen aan de professionals uit de branche, die ons succes mede mogelijk hebben gemaakt”, aldus Marc van Heese, de oprichter en directeur van ARC People. “Het was mooi om te zien hoe mensen elkaar ontmoetten, idee├źn uitwisselden en genoten van de prachtige natuurlijke omgeving tijdens het evenement.”