Duurzaamheid in perspectief

Bent u klaar voor de nieuwe EU-regelgeving?

Kent u dat, dat het woord ‘duurzaamheid’ gemengde gevoelens oproept? Belangrijk, maar zo complex…  Tegelijkertijd wilt u er meer van weten, al was het maar omdat er nieuwe EU-regelgeving aan komt over ’niet-financiële rapportage’ per 1 januari 2023. Om u op weg te helpen, organiseerden wij een gratis Masterclass over dit thema.

Over de masterclass

Deze masterclass werd georganiseerd in samenwerking met Miriam van Gool, die al meer dan 25 jaar aan dit thema werkt. Bijna tien jaar voor het Wereld Natuur Fonds, drie jaar voor de IFC Wereldbank in Afrika en meer dan tien jaar als adviseur. Zij zet ‘duurzaamheid’ voor ons in perspectief, schetst de ontwikkelingen in de vorige eeuw en de risico’s, steeds duidelijker zichtbaar in het Global Risk Report van het World Economic Forum. Geen lichte kost, maar wél met duidelijke handvatten, o.a. waar het gaat om die nieuwe EU-regelgeving. Stukjes van de oplossings-puzzel waar wij in binnen audit, risk en compliance direct mee aan de slag kunnen. 

Download

Benieuwd naar de hand-out van de presentatie van deze masterclass? Vul hieronder uw gegevens in en dan kunt u de hand-out direct bekijken.

Benieuwd naar meer evenementen?

Ga terug naar het overzicht van alle trainingen en masterclasses.
Lees meer
Contact
Marlou Akchich-Dingen
Manager Marketing & Communicatie
06-42095265