(VERVULD) Manager Operational Audit en Risk - Alphen aan den Rijn

Introductie

Word jij de eindverantwoordelijke voor Audit & Risk binnen Dirk? Met de inbreng van jouw inhoudelijke deskundigheid én de juiste attitude, krijg je de kans om te groeien in deze spilfunctie binnen een mooi familiebedrijf zonder poeha. (32-40 uur, max. €98k)

Functie

Wat ga je doen?

Het team Audit & Risk bestaat uit jou en 1 professional waaraan jij leiding geeft. Samen met de Algemeen Directeur en ander management stel je een jaarplan op, met daarin de meest relevante audits en risicomanagement activiteiten. Allereerst zal de aandacht zich vooral gaan richten op de kansen & risico’s in de operationele processen. Naderhand kunnen er allerlei thema’s aan worden toegevoegd. Denk daarbij aan uiteenlopende thema’s als ESG of Cyber Risk. Kortom, een brede scope, zowel strategisch als operationeel!

De ene keer zal je werk bestaan uit het uitvoeren van een internal audit, de andere keer richt het zich meer op risicomanagement activiteiten (identificeren, faciliteren, et cetera). Voor de relevante onderwerpen die je oppakt, ligt er soms al een risk & control framework; voor nieuwe thema’s zal dat nog moeten worden ontwikkeld. Alles wat je doet, is gericht op het behalen van de doelen van Dirk en een optimale inrichting van de organisatie. 

Bij welke organisatie kom je terecht?

Dirk van den Broek is een familiebedrijf met een rijke historie. Wat in 1942 begon met een melkkar door de straten van Amsterdam is in driekwart eeuw uitgegroeid tot een van de bekendere merken in Nederland met meer dan 1,6 miljoen klanten per week bij meer dan 125 filialen. Wat Dirk zo bijzonder maakt is dat de omvang niets af doet aan de persoonlijke aandacht die er is voor de klanten en medewerkers. Deze aandacht creëert de kracht van Dirk: de gezellige sfeer die klanten en medewerkers in de winkel beleven.

Wat biedt deze functie jou?

Om te beginnen biedt deze functie jou een zeer relevante positie binnen de organisatie; de functie doet ertoe! Het ligt in de verwachting dat de scope van de functie breder kan worden, met alle kansen & risico’s die er op de organisatie af zullen komen. Daarmee wordt het in de toekomst alleen maar interessanter, denken wij. Passend bij de verdere ontwikkeling van de afdeling Audit & Risk is het dus logisch dat er eveneens wordt geïnvesteerd in jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Qua arbeidsvoorwaarden wordt er een salaris geboden in de range van € 60.483,- en € 86.404,-. Daarbij horen eveneens een leaseauto, een variabele beloning van 15%, 30 vakantiedagen en een thuiswerkregeling. Ook is er een ‘menukaart’ waardoor je flexibel arbeidsvoorwaarden uit kan ruilen voor andere voorwaarden die beter bij je passen, zoals meer vakantiedagen.

Wat breng jij mee?

  • Je deed al minimaal 5-7 jaar relevante ervaring op, als Internal Auditor of als professional bij een accountantskantoor.
  • Jouw natuurlijke gedrag past bij de kernwaarden van de organisatie (Klantgericht, Kostenbewust, Resultaatgericht, Proactief, Respect).
  • Je hebt een attitude die betrokken is bij de business (adviesgericht).
  • Je gaf al eerder leiding.
  • Je werkte al binnen een retail organisatie of een enigszins vergelijkbare omgeving.
  • Je beschikt al over een relevante titel op het gebied van Audit / Riskmanagement, of je bent bereid die te gaan behalen.
  • Beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Als je interesse hebt, solliciteer dan alsjeblieft via onze website. Of mail je CV naar mkoevoets@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op 06-81042498.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je.

Interesse in andere vacatures?

ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.