AuditPeople weer partner van IIA in 2018

6 december 2017
IIA Nederland en AuditPeople gaan in het nieuwe jaar wederom een partnership aan. Daartoe besloten de beide directeuren van AuditPeople, Marc van Heese en Sander van Oosten, recent.

Het hernieuwd aangaan van het partnership werd door IIA-voorzitter John Bendermacher zeer enthousiast ontvangen. “Dat was leuk om te merken”, aldus Sander van Oosten, die jarenlang zelf bestuurder van het Instituut van Internal Auditors was. “Kijkend naar onze mooie klantenportefeuille in de niche-markt van Internal Audit, is het niet per se meer nodig om onze bedrijfsnaam groots te verkondigen binnen deze beroepsgroep, maar we dragen de vereniging gewoonweg een warm hart toe.”

Dat het IIA zich het komende jaar nadrukkelijk op verdere innovatie van het vakgebied gaat richten, spreekt AuditPeople ook erg aan. Ieder kwartaal organiseert AuditPeople zelf al inhoudelijke events op innovatieve thema’s, voor zo’n 30 personen. In 2018 zal één van die events grootschaliger worden georganiseerd, gezamenlijk met het IIA.

Het jaarlijkse IIA-congres wordt de afgelopen jaren door steeds meer auditors bezocht. Op het aanstaande congres, op 7en 8 juni 2018, zal AuditPeople de bezoekers onder andere op een leuke manier verwelkomen en wordt er ’s avonds weer een glas kwaliteitswijn geschonken door de AuditPeople-wijndames. “We merkten de afgelopen jaren dat het IIA-congres garant staat voor goede inhoudelijke uitwisseling en mooie persoonlijke ontmoetingen. Een event met die kenmerken past uitstekend bij de verbindende partij, op mensen én inhoud, die AuditPeople graag wil zijn!”, zo besluit Van Oosten.