Nieuwe trainee van start

12 juni 2017
Mijn naam is Suzanne Dortland en ik heb de master Arbeid, Organisatie en Management (Sociologie) afgerond. Na mijn opleiding kwam ik in contact met AuditPeople en heb ik de bewuste keuze gemaakt om mij te richten op Audit. Daarom volg ik momenteel bij AuditPeople de opleiding tot Internal Auditor, van Avans+.

Suzanne Dortland

Mensen omschrijven mij als analytisch, communicatief vaardig en betrokken. Eigenschappen die van pas komen bij het uitvoeren van een audit. Ook mijn opleidingsachtergrond sluit aan bij het auditvak, met name omdat er vanuit de Code Corporate Governance wordt v

erwacht dat organisaties zich bij Audits ook meer gaan richten op gedrag, houding en cultuur. Deze aspecten stonden vaak centraal bij mijn opleiding.

Met het AuditPeople Traineeship ga ik de uitdaging aan om een audit uit te voeren, onderzoek te doen binnen een organisatie en hierover te rapporteren aan het management. Het leuke aan het werk als auditor is de afwisseling. Iedere audit is gericht op een ander onderwerp, en betreft andere lagen van de organisatie waarmee je in contact komt.

Wil je meer informatie over het AuditPeople Traineeship, neem dan contact op met Sander van Oosten (sander.van.oosten@auditpeople.nl of 06-18804323).

AuditPeople (www.auditpeople.nl) is een specialistische dienstverlener die internal audit functies voorziet in capaciteit en expertise.