IT Auditor - Heerlen

Introductie

Zet de eerste stap naar een boeiende carrière als IT Auditor bij Obvion!

Bij Obvion draait elke dag om het overtreffen van verwachtingen en het streven naar een perfecte 9 of 10. Het is een hecht team van ongeveer 600 gedreven collega’s die vanuit het hart hypotheken verstrekken. En nu heeft Obvion jou nodig om dit team te versterken als IT Auditor.

Stel je voor: werken in een omgeving waar enthousiasme de norm is, waar collega’s toegewijd, oprecht en warmhartig zijn, en waar jouw persoonlijkheid en verhaal de sleutel zijn tot het creëren van een unieke werkomgeving. Of je nu liever op ons prachtige, monumentale kantoor werkt of vanuit huis, de keuze is aan jou. Ga je de uitdaging aan?

Functie

Jouw dag bij Obvion: Een audit avontuur.

Ben jij de sparringpartner die Obvion zoekt? Eentje die stevig, objectief en vakkundig is, die de taal van de operatie en IT-risicomanagement spreekt. Als jij de kneepjes van het vak kent en beschikt over een onmiskenbare persoonlijkheid, dan willen ze jou in het team.

Waar kom je terecht?

In de rol van IT Auditor maak je deel uit van het dynamische Audit-team, bestaande uit 3 Operational en 2 IT-auditors, met jou erbij als de ontbrekende schakel. Samen vormen ze de objectieve derde lijn binnen het 3 lines of responsibility model, de ‘critical friends’ van het bedrijf. Jouw taak? Risico’s beheersen, de waarden van Obvion beschermen en verhogen, en bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Wat vragen wij van jou?

  • Een IT auditopleiding en/of certificering (RE, EMITA of CISA), of de bereidheid om hiermee te starten (betaald door Obvion);

  • Academisch denk- en werkniveau;

  • Minimaal 4 jaar ervaring in audit, risk management, informatiebeleid & -verwerking, IT en digitalisering (bij voorkeur in de financiële sector);

  • Ervaring met technische IT-audits, zoals de evaluatie van beveiligingsconfiguraties van cloudinfrastructuur (Azure);

  • Kennis en ervaring met onderwerpen zoals data-analyse, outsourcing, cloud computing, cyber security en relevante regelgeving (WwFT/GDPR/DORA) zijn een pré.

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende en structurele baan voor 36 uur per week bieden wij:

  • Een competitief salaris van max. €113.000;

  • Studiemogelijkheden, ontwikkelbudget en vergoedingen voor thuiswerk, internet en reiskosten;

  • Een goed ingerichte thuiswerkplek, collectieve verzekeringen, en meer;

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Voor meer informatie kun je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op nummer 06-81042498 of via mkoevoets@arcpeople.nl.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.