IT Risk Consultant - 's-Hertogenbosch

Introductie

Heb jij een helicopterview, ontwikkel je graag beleid en ben je expert op het gebied van IT risicomanagement?

Als IT risk consultant adviseer je het MT van Zicht en IT-management over IT-risico’s en hoe deze te beheersen. 

Functie

Wat ga je doen?

Samen met de consultant audit, risk & kwaliteit ben je verantwoordelijk voor het monitoren van het Effective Control Framework (ECF) met als aandachtsgebied het interne IT-control raamwerk. Je voert samen met de eerstelijnsverantwoordelijken risk assessments uit, identificeert risico’s en zorgt ervoor dat mitigerende maatregelen worden getroffen. Je participeert in IT audits uitgevoerd door bijvoorbeeld de externe accountant. Als je bij Zicht in deze functie van IT risk consultant aan de slag gaat, ben je verzekerd van een brede, zelfstandige rol met interessante uitdagingen en veel ruimte voor eigen inbreng.

Waar kom je terecht?

Je gaat aan de slag op de afdeling finance & risk op het hoofdkantoor in Den Bosch. Je werkt in deze functie nauw samen met de consultant audit, risk & kwaliteit. Je valt hiërarchisch onder de directeur finance & risk en functioneel onder het hoofd ORM van NN Schade & Inkomen.

Werken bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs betekent dat je samen met circa 450 betrokken collega’s werkt bij één van de grootste financiële tussenpersonen van Nederland. Bij een organisatie met een eigentijdse dienstverlening en meer dan 100 jaar ervaring. Deze professionals leveren kwaliteit en raken het hart van onze klanten. Dat betekent gelukkig werken!

Wat vragen wij?

 • Kennis of ervaring op het gebied van risicobeheersing d.m.v. een afgeronde wo-opleiding in IT riskmanagement of ruime ervaring.

 • Je bent ervaren op het gebied van IT risicobeheersing en hebt dus ook de nodige kennis van IT.

 • Ervaring in de financiële sector is voor ons een groot voordeel maar niet vereist.

 • Je kunt onafhankelijk werken, beschikt over een uitstekende oordeelsvorming, bent goed in planmatig werken en hebt strategisch inzicht.

 • Eerder speelde je al ‘het spel’ met alle interne en externe stakeholders.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een goed salaris (schaal loopt van € 4.778,- tot € 7.168,- op basis van 40 uur per week) dat we afstemmen op je kennis en achtergrond.

 • Reiskosten- en internetvergoeding.

 • 27 vakantiedagen.

 • Pensioenregeling met een minimale eigen bijdrage.

 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken waarbij we ook thuis zorgen voor een fijne en veilige werkplek.

 • Aantrekkelijke kortingen op je zorgverzekering en onze eigen verzekeringsproducten.

 • Werken bij een topspeler in de Nederlandse assurantiemarkt die onderdeel is van een internationale groep: NN Group, stevig en stabiel.

 • Blijvende aandacht voor jouw ontwikkeling en inzetbaarheid.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Voor meer informatie kun je ook eerst contact opnemen met Mark Koevoets op nummer 06-810 424 98 of via mkoevoets@arcpeople.nl

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen wij daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop op deze uitdagende functie.