Senior Manager IT Audit en Risk - Hilversum

Introductie

Ben jij die IT Audit en/of IT Risk goeroe die snakt naar uitdagende opdrachten waar je écht het verschil kunt maken en op zoek is naar een betere balans tussen werk en privé? En dan hebben we het niet alleen over meer verantwoordelijkheid, maar ook over het flexibel indelen van je eigen werk.

ARC People is inmiddels ruim 10 jaar succesvol binnen audit, risk en compliance. We kunnen concurreren met big four en big twenty, vanwege onze deskundigheid, persoonlijke aanpak en faire tarieven. Dankzij jarenlange ervaring en een sterke focus beschikken wij over een kennisvoorsprong binnen deze drie specialistische vakgebieden. Draag jij met jouw IT Audit en/of Risk expertise bij aan de verdere groei van ARC People en haar klanten?

Functie

Wat worden jouw bijdragen?

Als expert ga je onze toonaangevende klanten ondersteunen bij relevante uitdagingen op het gebied van IT Audit en/of IT Risk. Enkele voorbeelden hiervan zijn vraagstukken vanuit onze klanten op het gebied van IT Risk, general IT controls of maatwerk audits. Er liggen ook mogelijkheden op het gebied van operational audits en ESG. Het is natuurlijk maar net waar jouw kennis en expertise ligt en waar jij je meer in zou willen verdiepen om jouw expertise uit te breiden. Je werkt projectmatig binnen verschillende opdrachten. Je werkt ook nauw samen met je collega’s actief mee aan de verdere positionering en uitbouw van ARC People. Er zijn immers volop kansen en jij weet deze te creëren! Die kansen benut je vooral door te handelen vanuit deskundigheid, (lange-termijn) relaties en oprechte interesse. Op zo’n manier is koude acquisitie gelukkig niet nodig. Er is ook de mogelijkheid om onze trainees te begeleiden in hun ontwikkeling en relevante workshops en trainingen te geven. Op deze manier deel jij jouw kennis met de collega’s en onze klanten.  

Wie ben jij?

Wat we in ieder geval graag zien, is een afgeronde WO-opleiding + RE-titel en minimaal 10 jaar werkervaring op het gebied van IT audit en/of IT risk. Je hebt ervaring met projectmatig werken en krijgt energie van het delen van kennis. Je bent communicatief vaardig, een neus voor kansen, daadkrachtig en resultaat gedreven. Je vindt onze kernwaarden (duurzame relaties, oprechte interesse en deskundigheid) niet meer dan logisch en handelt hiernaar. Je neemt tevens ervaring binnen de financiële sector mee.

Wie zijn wij?

Bij ARC People draait alles om deskundigheid, duurzame relaties en oprechte interesse. Gemiddeld 50 professionals vertegenwoordigen ARC People bij ruim 200 toonaangevende klanten. Je werkt samen met een vast team, nu nog bestaande uit 18 ambitieuze en gedreven interne professionals, een steeds wisselend aantal trainees en een flinke groep interim professionals. Bij ons krijg je het vertrouwen om zelf de touwtjes in handen te nemen. We houden de lijnen kort en delen volop kennis met elkaar. Op vrijdagmiddag proosten we regelmatig met een goed glas wijn en we ontmoeten elkaar graag op kantoor. Je kunt zelfs een viervoeter tegenkomen. Bij ons staat MVO niet alleen op papier, maar het is onderdeel van ons DNA.

Ons aanbod voor jou

  • Een goed salaris (maximaal 100K);
  • Een leaseauto of mobiliteitsbudget;
  • Hybride werken, zodat je genoeg tijd hebt voor jouw eigen leven;
  • Volop groeikansen die we graag toelichten in een persoonlijk gesprek;
  • Een jaarcontract met de hoop dat je daarna zegt: “Ik blijf!”;
  • Lekker veel vrije dagen (28 om precies te zijn);
  • Opdrachten waar je echt in duikt, je verdiept in het vakgebied, en de uitdagingen van je klant(en) aanpakt. Zo maak je echte impact en draag je bij aan hun doelen;
  • Toffe collega’s en een gezellige sfeer, waar we samen mooie ambities waarmaken.

Verder verkennen?
Solliciteer dan via onze website. Je CV en motivatie mailen, kan ook: kim@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kim Frieseman, Manager Executive Search via 06-42095266. Zij licht deze mooie uitdaging graag verder toe. Een vrijblijvende kennismaking kan ook altijd!

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.