Interim professional

Vergroot je netwerk

Ben jij als zelfstandige interim professional actief in internal audit, risk of compliance? Dan maken wij graag kennis met jou. Wij hebben continu interessante opdrachten op deze gebieden.

Als specialist op het gebied van internal audit, risk of compliance, met partners die nog zelf het vak uitoefenen, zijn wij uitstekend in staat om te fungeren als sparringpartner op de opdracht wanneer nodig. Wij werken op basis van wederzijds respect voor elkaars rol en hanteren schappelijke marges.

Wil je dat wij jou snel kunnen vinden voor nieuwe en relevante opdrachten? Schrijf je dan in als interim professional. Tevens kun je, als je dit wenst, onze interim alert ontvangen zodat je direct op de hoogte bent van de laatste opdrachten, we vermelden namelijk niet alle interim opdrachten op onze website. Uiteraard zullen wij nooit jouw cv voorleggen zonder jouw toestemming.

Wil je meer over ons weten, neem dan contact met ons op.

Zelfstandige professionals over ARC People

“Ik werk al enkele jaren samen met ARC People, ik ervaar ARC als eerlijk naar zowel klant als interimmer. Geen overselling en vooral betrouwbaar.”

Jacko Möhle RE MSc,
Expert IT Audit

“ARC People vertegenwoordigt voor mij jarenlange samenwerking waarbij ze niet alleen als opdrachtgever fungeren, maar als partners die echt meedenken. De balans tussen professionaliteit en humor zorgt voor een sterke werkrelatie, terwijl ze keer op keer weten te verrassen met opdrachten die een ware uitdaging vormen, met opdrachtgevers die passen bij mijn visie. Voor mij is ARC People het totale pakket.”

Lucien Peek,
Expert Internal Audit, interim hoofd Internal Audit

Contact
Marc van Heese RO RE CIA
Partner
06-52073162