(Senior) Executive Search Consultant - Hilversum

Introductie

Pak jij als Executive Search Consultant ook graag de regie op jouw vacatures vanaf de aanvraag vanuit de klant tot de plaatsing? Dan zoeken wij jou!

Met jouw kennis van de arbeidsmarkt help je ons bedrijf verder uit te breiden en geef je jouw rol als Executive Search Consultant op een unieke manier vorm in onze snelgroeiende organisatie.

Functie

Wat ga je doen?

Je vult zelfstandig vacatures en interim-opdrachten in voor de nichemarkt van audit, risk en compliance. Je voert gesprekken met opdrachtgevers over lopende en nieuwe vacatures en opdrachten. Je zoekt en legt contact met kandidaten en bouwt met hen een relatie op. Voor iedere vacature bepaal je welke wervingsmiddelen worden ingezet; je beschikt daarbij over veel creativiteit, doorzettingsvermogen en zet de nieuwste recruiting tools in voor het vervullen van deze vacatures. Je signaleert commerciële kansen en komt met ideeën voor knelpunten en verbeteringen. 

Waarom zou je voor deze rol kiezen?

Deze rol is onderscheidend op onder andere de volgende punten:

 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, van intake met de klant tot en met de evaluatie van een plaatsing;

 • Er is geen sprake van een eilandjescultuur, maar je werkt in teamverband (hier is tevens onze (team)bonus op gebaseerd);

 • Bij ons hoef je geen koude acquisitie te doen (maar mag dit wel indien dit je aanspreekt), maar je bouwt aan lange termijn relaties door goed relatiemanagement met voornamelijk exclusieve klanten;

 • Je wordt uitgedaagd om de strategie van onze snelgroeiende organisatie mede vorm te geven;

 • Er is inhoudelijke kennis in huis van de vakgebieden waarop je actief bent;

 • Je vindt het leuk om onze meer junior Consultants te begeleiden en coachen;

 • Je hebt diversiteit in de bemiddeling: interim posities, vaste posities en trainees;

 • Er is een uitstekende bonus, gebaseerd op kwaliteit en de financiële prestaties van het team.

Waar kom je terecht?

ARC People is al jarenlang een snelgroeiend bedrijf. Wij leveren expertise en capaciteit binnen de vakgebieden audit, risk en compliance. Het recruitment team bestaat nu nog uit een team van 3 collega’s. De vaste kern van ARC People bestaat uit ongeveer 15 collega’s, waarvan een wisselend aantal trainees en een groot aantal freelancers die ARC People vertegenwoordigen bij de klant. ARC People heeft een indrukwekkend klantenbestand van bekende, aansprekende organisaties, in verschillende sectoren. Meer en meer nieuwe klanten blijven ons vinden, waardoor wij dringend op zoek zijn naar een nieuwe collega binnen het Executive Search team.

Ons kantoor is in het centrum van Hilversum. Onze werksfeer is prettig, ambitieus en humorvol. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën. Het takenpakket is wisselend, met mogelijkheden om eigen accenten te leggen en je sterke punten ten volle in te zetten. 

Mocht je niet geheel bekend zijn met audit, risk en compliance, dan volgt een interne introductie opleiding om gedegen kennis te krijgen van de vakgebieden waarin wij werkzaam zijn. Met alle expertise die we hierover in huis hebben, kunnen we je heel veel leren.

De functie-eisen

Als (Senior) Executive Search Consultant voldoe je aan de volgende eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

 • 32, 36 of 40 uur beschikbaar;

 • Minimaal drie jaar ervaring met Werving & Selectie van HBO/WO profielen;

 • Je was in je werk al gewend om proactief kandidaten te benaderen;

 • Vertrouwd met ATS, LinkedIn en social media;

 • Resultaatgericht, doortastend en gericht op inhoud;

 • Zorgvuldig, creatief en assertief.

De arbeidsvoorwaarden

Een salaris tussen de €3000 en €5500 op basis van 40 uur per week (inschaling op basis van opleiding en werkervaring) en er is aanvullend een goede bonusregeling, voor zowel het leveren van kwaliteit als het realiseren van plaatsingen. Voldoende tijd en ruimte om naast je werk ook andere leuke dingen te doen met 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om een dag in de week thuis te werken. Er wordt een jaarcontract aangeboden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Voor meer informatie kun je ook eerst contact opnemen met Kim Frieseman (Manager Executive Search) op nummer 06-42095266 of via kim@arcpeople.nl

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
ARC People werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.